INTERVJU

Dinamovac Marko Tolić o ljubavi, vjenčanju i privatnim planovima: 'Bez njene potpore sigurno ne bih bio gdje sam sad'

05.06.2022 u 16:03

Bionic
Reading

Dinamov vezni igrač Marko Tolić, osim sjajnom igrom, uspio je dio javnosti zaintrigirati svojim ljubavnim životom. Zgodan i skroman Zagrepčanin, na kojeg su oko bacile brojne obožavateljice, na razočaranje mnogih od njih već je godinama vjeran atraktivnoj Gabrijeli, a zaprosio ju je prošle godine i s njom uskoro planira i crkveno vjenčanje te veliku svadbu. Marko je s nama popričao o privatnom životu koji ne dijeli rado s medijima

Otkako zna za sebe obožava nogomet i znao je da se jednoga dana upravo time želi baviti. Upornost mu se isplatila pa je u kolovozu 2020. potpisao za voljeni Dinamo te nakon dugogodišnjih nastupa za brojne druge zagrebačke klubove uspio pokazati svoj talent i znanje. Vezni Dinamov igrač s dresom na kojem je broj 24 svim obožavateljicama dobro je poznat.

Marko Tolić svojim izgledom brojnim je mladim djevojkama neodoljiv, ali na njihovu žalost ludo je zaljubljen u svoju odabranicu Gabrijelu Tandaru, s kojom je uplovio u bračnu luku. Za tportal je simpatični 25-godišnjak otkrio nekoliko detalja o ljubavnom i privatnom životu koji nerado dijeli s medijima. Otkrio nam je da uskoro planira crkveno vjenčanje i svadbu u Hercegovini, koje će biti kruna građanskom braku u koji su nedavno uplovili on i Gabrijela. Evo što je još podijelio s nama.

Prekrasne fotografije vjenčanja prije nekoliko su dana ugledale svjetlo dana na društvenim mrežama. Kakav je osjećaj biti u braku?

Pa iskreno mogu reći da nemamo još taj osjećaj braka, mislim da će se on potvrditi tek kad pred Bogom kažemo to 'sudbonosno da' i napravimo feštu s najbližima.

Koliko dugo poznajete svoju odabranicu Gabrijelu? Kako ste se upoznali?

Gabi znam već više od pet godina, upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Danas smo mu posebno zahvalni.

Koliko vam znači njezina potpora u nogometnoj karijeri?

Bez njezine potpore sigurno ne bih bio gdje sam sad. Ne samo njene, nego i potpore obitelji i najbližih prijatelja. Često zahvaljujem Bogu što imam tu sreću da igram u Zagrebu pa su mi svi oni blizu i uvijek olakšavaju situacije koje u profesionalnoj karijeri nisu baš jednostavne. Divim se igračima koji igraju daleko u inozemstvu bez obitelji, a pogotovo bez žene ili djevojke.

Na ljeto planirate i veliku svadbu. Kako teku pripreme?

Pripreme su u tijeku, svi koji su ih prošli znaju da nisu jednostavne, ali 'borimo se', rješavamo jedno po jedno i dosta je toga već spremno. Puno te sitnica iznenadi za koje ni ne znaš da postoje, ali uspjeli smo i za kraj su nam ostali završni detalji zadnjeg tjedna pred svadbu.

  • +2
Marko Tolić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Znamo da volite putovati. Planirate li medeni mjesec? Imate li već neku zacrtanu destinaciju kojoj se veselite vi i vaša novopečena supruga?

Obožavamo putovati i svaku moguću priliku iskorištavamo za bilo kakav 'bijeg iz stvarnosti'. Zvuči kao da nam nije lijepo u Zagrebu, ali jednostavno nakon cijele strke i obaveza tijekom cijele godine, poseban gušt nam je maknuti se u našu Hercegovinu, na obalu ili negdje daleko. Nemamo još destinaciju za medeni mjesec jer ga zbog mojih klupskih obaveza ne stignemo imati, već planiramo putovanje na zimu. Znamo samo da ćemo u neke toplije krajeve.

Vrlo ste bliski s nećacima, koji u vama vide veliki nogometni uzor. Veselite li se jednoga dana očinskoj ulozi?

Očinska uloga će za mene biti posebna u životu upravo zbog toga što sam u izostanku svoga oca zadnjih desetak godina shvatio stvarnu važnost očinske figure. Nažalost, mislim da je to jedini način da se uistinu shvati ulogu tako bitnog dijela svačijeg života. Drago mi je da pozitivno utječem na svoje nećake i nadam se da je to prvi korak prema očinskoj ulozi za koju se nadam da će doći u najbolje vrijeme.