jedan su od najljepših parova

Dina Dragija i Tin Jedvaj podijelili još neviđene fotografije sa svog bajkovitog vjenčanja

20.06.2022 u 12:46

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i njegova dugogodišnja djevojka, studentica prestižnog Sveučilišta u Londonu i magistrica međunarodnih odnosa i diplomacije, vjenčali su se 12. lipnja u Župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu. Novopečeni supružnici na Instagramu su pokazali neke od prizora koji se do sad nisu mogli vidjeti

Na njihovom glamuroznom nedavno održanom svadbenom slavlju bili su mnogi poznati Hrvati, a na društvenim mrežama se mogao vidjeti dijelić atmosfere s vjenčanja i zgodnih mladenaca. No tek sada su Tin Jedvaj i Dina Dragija na svojim profilima odlučili podijeliti prve službene fotografije. 'Službeno moj ride or die', opisali su oboje album zajedničkih prizora s istim natpisom.

Podsjetimo, slavlje se nakon crkvenog obreda vjenčanja održalo u dvorcu Leitner. Za vjenčanje s nogometašem Dina je promijenila čak tri outfita, a nakon ceremonije vjenčanja presvukla se u svjetlucavu vjenčanicu bogato posutu šljokicama koja naglašava siluetu ženskog tijela. Za prvi ples su odabrali pjesmu Eda Sheerana 'Perfect', a zapjevao im je glazbenik Saša Matić, baš kao i na svadbi Domagoja Livakovića proteklog vikenda. Dina i Tin su godinama bili u vezi, a svoju ljubav čuvali su daleko od očiju javnosti.

Inače, Dina se nekoliko godina bavila modelingom, a nakon što je završila prvostupnički studij diplomacije i međunarodnih odnosa, otišla je na studij u London te se izborila za diplomu antropologije politike, kriminala i nasilja. U njenom životopisu je i potpredsjedničko mjesto NGO Youth Leaders Networka kojemu je cilj pripremiti mlađe generacije za političke izazove novog doba, a odnedavno je jedna od NFT umjetnica. Svoju djevojačku proslavila je u Istri, a trenutke zabave djevojke su dijelile na društvenim mrežama.

  • +4
Dina Dragija djevojačka Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram