danas je njihov veliki dan

Cure fotografije s vjenčanja: Tin Jedvaj i Dina Dragija zavjetovali se na vječnu ljubav

11.06.2022 u 17:33

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac vjenčao se danas dugogodišnjom djevojkom, Dinom Dragijom u Župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, točnije onim frizera i bliskog prijatelja Zvonimira Franića te vizažiste Karla Rusana (poznatijeg kao Ruka Beauty) oni su bili zaslužni za besprijekorna izdanja Dine Dragije. Naime, lijepa plavuša je za taj veliki dan odabrala više vjenčanica.

Neki od brojnih uzvanika na društvenim mrežama objavili su fotografije s događaja, pa je tako prijatelj para, Andre Ljuština (inače Jedan od najvećih sneaker collectora na svijetu), na Instagramu storyju pokazao prizor iz crkve u kojoj se održala ceremonija, točnije trenutak nakon što je svećenik mladence vjenčao a kumovi im čestitaju.

Fotografiju sa svadbene svečanosti, točnije kad su mladenci došli pred matičara na svom Instagram profilu je objavila i Kristina Burja. Nakon obreda, novopečeni se bračni par s gostima uputio u ekskluzivni novoizgrađeni Kas Event & Club Centar gdje se proslava ljubavi nastavila u romantičnom ambijentu okruženom prirodom. Riječ je o čarobnoj oazi mira smještenoj u okolici Varaždina, grada baroka, glazbe i cvijeća, usred prekrasnog zelenog perivoja iz 19. stoljeća gdje su mladenci mogli uživati u harmoniji intime i privatnosti. Moderni spoj prirode i kulturno-povijesne baštine, kao iz bajke je uredila mlada dizajnerica interijera Leda Mravličnić, koja je arhitekturu završila u Milanu i Londonu.

Dina je prije vjenčanja objavila fotografije bijelog odijela svoje omiljene dizajnerice. Nakon toga pokazala je fotografiju na kojoj se vide njene i Tinove noge, pored stola s dugim stolnjakom kakvi se obično vide na vjenčanjima. Istu fotografiju podijelio je i Tin.

Prisjetimo se, svoju djevojačku Dina je proslavila u Istri. Tin je pak svoju momačku večer slavio u Las Vegasu, a s njim su bili Luka Rajić, regionalni pjevač Stefan Cvijović poznatiji kao Cvija, nekadašnji igrač NK Rudeš Ardian Aliti te Luka Dokmanović.

  • +4
Dina Dragija djevojačka Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram