NAMJEŠTENI OSMIJESI

Dijana Čuljak i Vladimir Šelebaj: Novi susret bivših supružnika

16.02.2017 u 12:10

Bionic
Reading

Uvijek besprijekorno sređena Dijana Čuljak jučer nije skidala osmijeh s lica prilikom dolaska u zgradu Županijskog suda ispred kojeg je srela i bivšeg supruga Vladimira Šelebaja, jednako dobro raspoloženog. Nekadašnjim supružnicima i poslovnim partnerima jučer je nastavljeno suđenje za sudjelovanje u izvlačenju novca iz produkcijskih tvrtki Core media i Media spot

Kao i prilikom svakog izlaska u javnost Dijani Čuljak na licu se nije mogla čitati zabrinutost kad se u društvu svog odvjetnika Ante Nobila jučer pojavila ispred zgrade Županijskog suda u Zagrebu. Savršeno dotjerana i nasmiješena, pozdravila je okupljene novinare, a uskoro se ispred zgrade suda pojavio i njezin bivši suprug Vladimir Šelebaj  u puno ležernijem izdanju.

Dijana Čuljak jučer je na sudu iznijela svoju obranu u aferi Core Media izjavivši kako se ne osjeća krivom za sve što je se tereti. Negirala je i da je ostvarila protupravnu imovinsku korist od 24 milijuna kuna, a tvrdi da je nije ostvario ni njezin tadašnji suprug.

'U to vrijeme nismo kupili ništa od imovine, nismo uštedjeli ništa, a Šelebaj je u taj posao ušao bogatiji no što je iz njega izašao', izjavila je Dijana Čuljak. Na idućem ročištu odgovarat će na pitanja sudskog vijeća, a ako ne bude novih dokaznih prijedloga, suđenje bi uskoro moglo biti okončano, piše Večernji list. Bivša urednica na HTV-u nedavno je viđena s ljudima iz Hanza medije, a za tportal je prije nekoliko dana objasnila prirodu njihova odnosa. Izjavila je kako nema govora o povratku u medijski biznis, a svojim savjetima samo pomaže medijskoj kući u vlasništvu Marijana Hanžekovića, među ostalim i nakladniku Jutarnjeg lista.

'Bili smo na nekoliko kava. Savjeti su vezani za videoprodukciju na portalima', kazala je kratko Čuljak. Potvrdila je da je i dalje zaposlenica DTR-a te da nema govora o prelasku u Hanza mediju.

  • +14
Dijana Čuljak Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX