vjenčanje se bliži

Detalj vjenčanja koji će razveseliti sve obožavatelje Millie Bobby Brown

22.03.2024 u 13:53

Bionic
Reading

Glumac Matthew Modine koji u seriji igra uz popularnu Millie Bobby Brown otkrio je detalj vjenčanja svoje mlade kolegice...

Bliži se vjenčanje simpatične glumice Millie Bobby Brown koja je svjetsku slavu dobila ulogom u seriji 'Stranger Things', a njezin je partner sin Jona Bon Jovija. Mladi se par zaručio u travnju prošle godine, a vjenčanju će predvoditi važna osoba u životu mlade glumice.

S obzirom da je za njezinu slavu ipak najodgovornija uloga u popularnoj seriji, ni ne čudi da su joj kolege iz serije velik dio života, a s jednim se kolegom posebno zbližila te mu je odlučila dati jednu od najvažnijih uloga na vjenčanju.

Glumac Matthew Modine, koji u seriji glumi oca djevojčice Eleven, otkrio je u najnovijem intervjuu da će voditi vjenčanje mladog para.

'Imam jednu od onih dozvola za vjenčanje ljudi. Millie je mislila da bi to bilo sjajno, a onda je Jake rekao da bi to bila sjajna ideja, pa sam napisao vjenčane zavjete i svidjelo im se što sam im napisao', otkrio je glumac otkrivši veliku vijest ne skrivajući veselje što će moći spojiti dvoje ljudi u svetom braku.

Obožavateljima serije ovo će vjenčanje biti još posebnije jer i u stvarnom životu povezuje glumačke kolege koji su dijelili set u sezonama 1, 2 i 4.

Zasad se još ne zna kad će se vjenčanje održati jer mladi par detalje čuva za sebe, no poznato je da ju je romantični Jake zaručio tijekom ronjenja te da su im najveći uzori vlastiti roditelji koji su u dugom i sretnom braku.

75. BAFTA

Večer glamura u britanskoj prijestolnici: Evo što su poznate dame nosile na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju