dirljiva objava

Depeche Mode se oglasili o uzroku smrti svog nedavno preminulog člana: 'Otišao je prerano, prirodno i bez da je patio'

27.06.2022 u 23:11

Bionic
Reading

Osnivač slavnog kultnog engleskog sastava i njihov klavijaturist Andy Fletcher preminuo je krajem svibnja u 60. godini života. Do sada nije objavljen uzrok smrti britanskog glazbenika, no u ponedjeljak navečer preostali članovi su se javili obožavateljima na društvenim mrežama

'Željeli bismo iskoristiti ovaj trenutak da vam se zahvalimo za izraze ljubavi prema Andyju koji smo vidjeli od svih vas tijekom posljednjih nekoliko tjedana. Nevjerojatno je vidjeti sve vaše fotografije, pročitati vaše riječi i vidjeti koliko vam je Andy svima značio. Kao što možete zamisliti, bilo je to čudnih, tužnih, dezorijentiranih nekoliko tjedana za nas. Ali vidjeli smo i osjetili svu vašu ljubav i podršku, a znamo da je i Andyjeva obitelj', piše na početku objave ostalih članova grupe Depeche Mode na Facebooku i Instagramu.

'Prije nekoliko tjedana dobili smo nalaz od liječnička za koji nas je Andyjeva obitelj zamolila da sada podijelimo s vama. Andy je doživio disekciju aorte (disecirajuća aneurizma je vrlo teško stanje u kojem dolazi do rascijepa unutarnje ovojnice aortne stijenke bez razdiranja vanjske ovojnice) dok je bio kod kuće 26. svibnja. Dakle, iako je bilo daleko, prerano, prirodno i bez da je patio', opisali su i nastavljaju:

'Imali smo proslavu Andyjeva života u Londonu prošli tjedan, što je bila prekrasna ceremonija i druženje uz suze, ali ispunjena sjajnim sjećanjima na to tko je Andy bio, pričama o svim našim zajedničkim druženjima i dobrog smijeha. Andy je proslavljen u sobi punoj njegovih brojnih prijatelja i obitelji, naše uže DM obitelji i ljudi koji su dotakli Andyja i naše živote tijekom godina. Biti zajedno bio je poseban način da se Andyja prisjetimo i ispratimo. Stoga vam hvala za svu ljubav koju ste pokazali Andyju i njegovoj obitelji i prijateljima tijekom posljednjih nekoliko tjedana. Iskreno, nama to znači cijeli svijet. Andy, nedostajat ćeš, ali sigurno nećeš biti zaboravljen', poručili su Martin Gore i Dave Gahan na kraju objave.

Depeche Mode Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia