BEZ ZADRŠKE

Demi Moore progovorila o svojim propalim brakovima i priznala da je u svakome od njih izgubila i dio sebe

30.07.2020 u 15:45

Bionic
Reading

Nakon što se čak tri puta udavala, holivudska glumica tvrdi kako je napokon naučila kako se oporaviti od propalih veza. Tijekom njezina gostovanja na radio postaji SiriusXM, u showu The Jess Cagle Show, Demi Moore je rekla da je, nakon što je bila u braku s Ashtonom Kutcherom, Bruceom Willisom i Freddyjem Mooreom, napokon shvatila da prvo mora voljeti sebe kako bi mogla voljeti i nekoga drugoga

Osim što se raspričala o svojoj biografiji 'Inside Out', koja već mjesecima podiže prašinu zanimljivim i intimnim detaljima, voditeljima je otkrila kako je u svakom od propalih brakova izgubila i dijelić sebe, trudeći se postati ono što je mislila da njezin tadašnji suprug od nje želi.

Demi Moore Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Mislim da je to proces, možda će zvučati kao kliše, no to je doista proces u kojem učite da zavolite samog sebe. Da prihvatite sebe onakvima kakvi jeste. Što se mene tiče, ja sam se mijenjala toliko puta iznova kako bi se uklopila u viziju nečega što sam mislila da drugi želi', rekla je Demi Moore.

Holivudska glumica iza sebe ima tri propala braka. Prvi je bio s Freddyjem Mooreom, za kojeg se udala 1981. i rastala već tri godine kasnije. Nakon njega došao je Bruce Willis, s kojim je u braku provela 13 godina i dobila tri kćeri, a svatko svojim putem odlučio je krenuti 2000. godine.

Za Ashtona Kutchera udala se 2005. godine, a rastali su se šest godina kasnije. U primjeru kako se mijenjala, Demi Moore je rekla da se odrekla 20 godina kojih je provela trijezna kako bi 'smirila' Kutchera. Kako je rekla, niti jedna veza nije lagana i u svaku treba ulagati, a ona sama čestita svakom paru koji se trudi poraditi na problemima, a ne momentalno potpisuju papire za razvod.

'Proći taj put od istinskog davanja ljubavi koja vas je spojila i dati baš sve što imate u istu, ne možete učiniti bez ljubavi i prihvaćanja samog sebe.'