PONOVNO ZAJEDNO

Nakon mjesec dana izolacije s Demi Moore, Bruce Willis napokon u zagrljaju svoje supruge Emme

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 05.05.2020 15:16
  • Objavljeno 05.05.2020 u 15:16
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski akcijski glumac Bruce Willis spletom nesretnih okolnosti u karanteni je završio s bivšom suprugom Demi Moore, dok je njegova sadašnja supruga Emma Heming ostala sama s njihovo dvoje male djece. Njihovoj razdvojenosti napokon je došao kraj

Kada je početkom travnja otputovao na svoj nekadašnji ranč u Idaho, koji dijeli s prvom suprugom Demi Moore, kako bi tamo proveo karantenu, Bruce Willis nije ni slutio što će mu se dogoditi. Kroz nekoliko dana na imanju nju se trebala pridružiti supruga Emma Heming i dvije male kćerkice, no to se nikada nije dogodilo.

Zbog nesretnog slučaja u parku kada je jedna od Emminih kćerkica u parku je pronašla korištenu iglu i pokušala se ubosti nakon čega je hitno završila na pretragama. Nova obitelj Brucea Willisa ostala je u Los Angelesu, udaljena od njega gotovo 1500 kilometara jer su putovanja diljem zemlje u tom trenutku već bila strogo zabranjena.

Za to vrijeme Bruce se posvetio svojim starijim kćerima koje dijeli s Demi Moore i još jednom dokazao koliko je dobar prijatelj s bivšom suprugom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Family bonding 💚

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

No, sada, kada su mjere zaštite od koronavirusa malo popustile, na ranču im se napokon pridružila Emma s osmogodišnjom Mabel i petogodišnjom Evelyn. Čini se kako se ova velika obitelj ujedinila baš na vrijeme kako bi zajedno proslavili Evelinin šesti rođendan.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I love him ❤️

Objavu dijeli Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)