IMAJU OBJAŠNJENJE

Čudan splet okolnosti: Evo zašto je Bruce Willis ostavio suprugu i sada karantenu provodi s Demi Moore i tri odrasle kćeri u drugoj državi

22.04.2020 u 15:19

Bionic
Reading

Gotovo 1500 kilometara udaljenosti dijeli Brucea Willisa i njegovu suprugu Emmu Heming već više od dva tjedna. Naime, dok je glumac u karanteni s bivšom suprugom Demi Moore i tri odrasle kćeri u Idahu, njegova sadašnja partnerica prisilno je ostala u Los Angelesu s dvoje male djece, a sada je poznato i zašto

Već više od dva tjedna Bruce Willis mnoge zbunjuje svojom odlukom da izolaciju zbog koronavirusa provodi u Idahu u nekadašnjoj obiteljskoj kući u kojoj je živio s Demi Moore i tri kćeri, Rumer, Tallulah i Scout.

Mnogima je odluka da svoju sadašnju suprugu Emmu Heming i dvoje male djece koje s njom dijeli, ostavi u Los Angelesu, zvučala nevjerojatno.

No, sada je poznat cijeli splet okolnosti koji je doveo do ovakve situacije. 28-godišnja Scout Willis, srednje dijete Brucea i Demi, otkrila je američkim medijima što se zapravo dogodilo.

Njezin otac Bruce stigao je nekoliko dana ranije od svoje sadašnje suprugu Emme na obiteljsko imanje u Idaho, državu udaljenu 1500 km od Los Angelesa. Emma se s dvije kćeri, osmogodišnjom Mabel i petogodišnjom Evelyn trebala pridružiti ostatku proširene obitelj nekoliko dana kasnije, a onda se dogodio incident u parku.

Jedna od najmlađih nasljednica slavnog holivudskog glumca u parku je pronašla korištenu iglu i pokušala se ubosti, te je hitno završila na pretragama.

'Moja mlađa polusestra, s kojom nitko do tada o tome nije razgovarao, pronašla je korištenu hipodermičku iglu i zapravo se pokušala ubosti time u stopalo. Zato ju je moja pomajka odvela u bolnicu i dok je čekala rezultate testova kako bi se uvjerila da je sve dobro, postrožili su mjere i putovanja nisu bila preporuka. Zato je ostala u Los Angelesu, a moj otac je ovdje s nama', rekla je Scout za Us Weekly.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Family paint night 🎨

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Dodala je da je i njoj i sestrama dano vrijeme s oba roditelja zapravo pravo veselje i blagoslov.

'Prošlo je jako dugo vremena otkako smo ovako proveli vrijeme s mamom i tatom. Jako je zanimljivo i presretni smo što imamo priliku biti zajedno', rekla je.

Gotovo svakodnevno obitelj pokazuje na društvenim mrežama kako provode vrijeme u nekadašnjem zajedničkom domu. Do izražaja dolazi i skladan odnos bivših supružnika Demi Moore i Brucea Willisa koji su se razveli prije više do 20 godina.