KAKVE NOGE

Catherine Zeta-Jones objavila fotku s bazena i u prvi plan stavila svoj najveći adut

10.07.2023 u 20:59

Bionic
Reading

I onako visoke temperature ovih dana dodatno je 'pojačala' velška glumica Catherine Zeta-Jones objavivši na svom Instagram Storyju fotografiju snimljenu pored bazena

Novi temperaturni rekordi mogli bi uskoro biti postavljeni, a cijelu situaciju dodatno je užarila 53-godišnja velška glumica Catherine Zeta-Jones koja je i ovoga puta svoj profil na Instagramu iskoristila kako bi se svojim obožavateljima iz cijeloga svijeta pohvalila kako je i dalje u top formi.

Lijepa Catherine objavila je fotografiju snimljenu vrlo vjerojatno u njihovom domu na Bahamima, gdje su nekoliko godina ona i Michael Douglas živjeli sa sinom Dylanom i kćeri Carys, a ono što se vidi na istoj je bazen sa ležaljkama i suncobranima, kao i palme malo izvan ograđenog prostora.

No, ono što posebno 'upada u oko' njezine su noge, koje su zapravo u prvom planu. Upravo su one, mnogi smatraju, njezin najveći adut. Dobro izdefinirane, vitke noge 'izbacila' je na sunce kako bi dobile boju, a onda je svima ukazala na jedan detalj.

Preko fotografije je napisala: 'Dvije pjege na bedrima koje imam cijelog života.'

Catherine Zeta-Jones Izvor: EPA / Autor: Guillaume Horcajuelo

Inače, Catherine Zeta-Jones mnogi smatraju jednom od najljepših glumica na svijetu, kojoj na izgledu mogu pozavidjeti i upola mlađe kolegice.