MICHAEL DOUGLAS

San svakog muškarca: Zaspao na ramenu Catherine Zeta-Jones

13.07.2023 u 10:37

Bionic
Reading

Kada ste, poput Michaela Douglasa, na pragu 80-ih godina života, dogodit će vam se da ćete na odmoru zaspati makar bili i u najboljem društvu - onom svoje atraktivne 25 godina mlađe supruge

Nakon što je sa svojim obožavateljima podijelila detalj sa svojih nogu, na kojima od djetinjstva ima dvije pjege, Catherine Zeta-Jones na Instagramu je objavila novi selfie, snimljen tijekom obiteljskog odmora na Bahamima, gdje posjeduju kuću.

Velška glumica, koja ima mogućnosti priuštiti si da cijelo ljeto ne radi ništa, već uživa na ovom prekrasnom karipskom otoku, uživa uz privatni bazen, a ovoga je puta otkrila da joj društvo pravi njezin 25 godine stariji suprug, 78-godišnji Michael Douglas.

Ono o čemu sanjaju muškarci diljem svijeta, da budu u društvu jedne od najljepših glumica svijeta, za njega je svakodnevica. Ipak, nitko se nije, pa vjerojatno ni on, nadao kako će na ramenu svoje lijepe supruge zaspati, a da će ona tu priliku iskoristiti da snimi selfie i objavi ga na Instagramu.

Catherine Zeta-Jones Izvor: EPA / Autor: Guillaume Horcajuelo

Ovoga se puta Catherine Zeta-Jones odlučila snimiti crno-bijelu fotografiju, na kojoj se jasno vidi koliko joj odmor godi, ali i otkriva da je njezino rame udobno poput jastuka. Barem za Douglasa.

Na fotografiji 53-godišnja Catherine ima kaubojski šešir, pa je prigodno uz istu napisala: 'Kaubojke se najbolje zabavljaju.'