život u izolaciji

Dean Kotiga prihvatio popularni izazov koji je zavladao Instagramom i svoje pratitelje nasmijao do suza

07.04.2020 u 18:41

Bionic
Reading

Popularni lovac Dean Kotiga iz dana u dan gomila pratitelje na Instagramu. I dok je u popularnom HRT-ovom kvizu 'Potjera' koji ga je proslavio vrlo ozbiljan i profesionalan, njegov profil na Instagramu rezerviran je šale i smijeh. Nedavno je svoje fanove pošteno nasmijao, prihvativši izazov koji je posljednjih dana zavladao popularnom društvenom mrežom

'Najnoviji trending challenge u svijetu influencera je takozvani #quarantinepillowchallenge, kojeg i ja kao najveći lokalni, ako ne i regionalni influencer, moram biti dio! Ne pokazivati starijima od 80! Fotka je provučena kroz legendarni Clarendon filter', napisao je simpatični lovac uz fotografiju na kojoj pozira gol s jastukom zavezanim oko struka uz pomoć remena.

Za sve one kojima još uvijek nije jasno o čemu je riječ - Kotiga je prihvatio izazov koji posljednjih dana kruži Instagramom. U vrijeme izolacije zbog koronavirusa influenceri su u naletu dosade došli na ideju fotografirati se s jastukom koji su remenom zavezali oko struka, a pod određenim kutem kamere on se pretvara u seksi mini haljinu.

I dok brojne influencerice čine to svježe obrijanih nogu, u visokim potpeticama, šaljivi lovac pokušao je iskopirati njihove seksi poze, u čarapama i papučama, ponosno istaknuvši svoje dlakave noge. Čak je i napućio usne poput prave instagramuše, a njegovi fanovi poprilično su zadovoljni odrađenim izazovom.

'Fotka dana, možda i mjeseca... Definitivno mjeseca', 'Od ove slike postaneš imun na koronu', 'Doktor života', 'Očekujemo sad od Kreše ovaj poduhvat', 'Ovo već prelazi u razinu iznad regionalnog influensanja', 'Ako sad nisam umrla od smijeha, neću nikad', 'Naša maturalna je prošla, a gle ti tu ideju za outfit', samo su neki od oduševljenih komentara.

Popularni lovac nedavno je slavio zbog velike podrške na Instagramu koja je premašila okruglu brojku od 100 tisuća pratitelja, a zbog sve veće popularnosti koju je stekao među građanima trebali smo ga gledati i u novoj sezoni emisije 'Zvijezde pjevaju' od koje je HRT zbog novonastale situacije povezane s koronavirusom naposljetku odustao.