OMILJENI LOVAC IZ 'POTJERE'

Dean Kotiga: 'Opet sam bio do egipatskog simpa frizera'

22.07.2019 u 21:01

Bionic
Reading

Na društvenim mrežama može se gotovo svakodnevno doznati da poznati lovac iz 'Potjere' uz kviziranje voli putovanja, kuhanje i restorane, a voli se i šaliti na svoj račun što posebno zabavlja one koji ga prate. Danas je fanove zabavljao ponovo pokazujući novu frizuru, ovog puta samo s jednom 'crtom'

Magistar komparativne književnosti i povijesti, pisao je filmske, ali i kazališne, gastronomske kritike za raznorazne tiskovne medije, bio honorarno zaposlen kao jedan od autora pitanja na više HRT-ovih kvizova. Sada umjesto da piše pitanja odgovara na njih, a poprilično je aktivan na društvenim mrežama - Instagramu, Facebooku i Twitteru gdje se ponovo pohvalio s novom frizuru. Zadnji put je to učinio prije mjesec dana.

'Opet sam bio do egipatskog simpa frizera i opet mu rekao da radi što hoće, i ovaj put nije napravio tri kratke crte nego jednu dužu opet zabavno bilo', stoji ispod objave na Twitteru koju je napisao Dean Kotiga. I na Instagramu je snimio nekoliko videa svog 'novog izgleda'. Opisao je kako je imao foto session za časopis pa mu je trebala nova frizura te da je frizeru rekao da mu je svejedno kako će ga ošišati.

Omiljeni lovac ranije je otkrio da je povjerenje o svojoj kosi dao 23-godišnjem imigrantu iz Egipta Aymana Youssifa koji je sa svojom obitelji sreću potražio u Hrvatskoj.

'Inače u životu volim dobru provokaciju jer mi je zanimljivo kako ljudi reagiraju na nju, na škakljivu pošalicu, uvrnutu ideju… Ponekad jesam arogantan, i neću se uopće pravdati ulogom arogantnog lika u specifičnom TV formatu, nego ću isto priznati da sam ponekad arogantan i izvan ekrana, kad situacija to zahtijeva', izjavio je ranije simpatični Istrijan.

  • +3
Dean Kotiga Izvor: Pixsell / Autor: Nina Djurdjevic/PIXSELL