opustio se

Davor Bilman ima novi imidž: U ovakvom izdanju ga nismo navikli vidjeti

02.08.2020 u 08:59

Bionic
Reading

Uspješan poslovni savjetnik i ekonomist, javnosti poznatiji kao učitelj plesa i član žirija popularnih natjecanja 'Ples sa zvijezdama' i 'Supertalent' dugo nije bio aktivan na društvenim mrežama, a sada je svoje pratitelje iznenadio - promjenom. Na odmoru je, a u skladu s tim i ovaj put je stigao je i ljetni 'look'

Ljeto je pravo vrijeme da se mnogi muškarci odmore od brijaćeg aparata, a to očito svako ljeto prakticira i ekonomist i plesač Davor Bilman koji se ovog puta pokazao s nešto duljom bradom.

Pratitelji na Instagramu gdje je Bilman objavio fotografiju komentirali su da izgleda 'muškije, a istodobno pitomije', 'zgodan i šarmantan i da bi uvijek trebao nositi bradu', a bilo je i onih koji su mu poručili 'da ga ne bi prepoznali'. Bivša supruga Vesna, direktorica i voditeljica plesne škole Diva, od koje se razveo 2011. godine i s kojom ima sina Lea napisala je: 'Kakav sin takav otac' budući da 20-godišnjak već neko vrijeme pušta bradu.

Davor se u ožujku pohvalio kako je njegov nasljednik već otvorio vlastiti obrt, ne skrivajući koliko je ponosan što je tako mlad krenuo njegovim stopama. Inače škrt na riječima kad je riječ o privatnom životu za tportal je ranije izjavio da pokušava kombinirati biti strog otac i tata frend te da je njegov nasljednik, kad je riječ o osobnosti i afinitetima, kombinacija bivše supruge i njega, a zajednička strast su im automobili i vožnja.