u miamiju

David Beckham i princ Harry još su uvijek prijatelji, no Meghan je upitna

04.09.2023 u 12:00

Bionic
Reading

Princ Harry u zadnje vrijeme živi život ispunjen zabavnim izlascima, a ove je nedjelje uživao na nogometnoj utakmici među istaknutim gledateljima s popisa koji je složio David Beckham. Unatoč šuškanjima da su Sussexi zaratili s Beckhamovima, imena Harryja i Meghan našla su se na popisu, iako ona nije prisustvovala utakmici

Iako su u lipnju mnogi zaključili da su odnosi Sussexa i Beckhamovih zahlađeni, princ Harry ipak je pronašao svoje mjesto uz Davida Beckhama. Sussexi su zahladili odnose s obitelji Beckham zbog straha da su Victoria i David odali neke tajne o njima pa Harry i Meghan nisu dobili pozivnicu na vjenčanje najstarijeg sina Beckhamovih. Navodno uništeni prijateljski odnosi više se ne čine toliko uništeni jer su Harry i Meghan dospjeli na listu VIP osoba za utakmicu kluba kojim upravlja engleska nogometna zvijezda.

Princ Harry bio je među odabranima u nedjelju navečer dok je prisustvovao utakmici između Inter Miami CF-a i Los Angeles Football Cluba na stadionu BMO. Vojvoda od Sussexa slikan je u dobrom raspoloženju s ostalim uzvanicima, no uz njega nije bila supruga Meghan.

Unatoč njezinom imenu na popisu istaknutih sudionika koji je procurio na internetu, nije došla na nogometnu utakmicu.

Imena vojvode i vojvotkinje od Sussexa stoje uz druge poznate zvijezde, uključujući Leonarda DiCaprija, Gerarda Butlera, Toma Hollanda, Tobyja McGuirea i Jasona Sudeikisa, a na stadion je stigao i Brooklyn Beckham sa suprugom Nicolom Peltz.

Brooklyn i Nicola fotografirali su se s bliskom prijateljicom Selenom Gomez, a koja se na Instagramu našalila na vlastiti račun podijelivši fotografiju sebe u navijačkom raspoloženju.

U posljednje vrijeme princ Harry puno izlazi i čest je gost na druženjima. Izlazak na Beckhamovu utakmicu dolazi samo dan nakon rođendana njegove punice Dorije Ragland i dva dana nakon što se pridružio njoj, supruzi Meghan i njezinim prijateljima na koncertu Beyonce u Los Angelesu.

  • +7
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia