SVE ZA POSH

David Beckham napravio novu tetovažu za svoju Victoriju i stavio je na - srednji prst!

19.09.2023 u 08:59

Bionic
Reading

Da je bivši nogometaš veliki zaljubljenik u ukrašavanje tijela, jasno je kada bacite samo jedan pogleda na njega, a da mu očito nije dovoljno sve što je istetovirao, dokazao je novom tetovažom

Zajedno sa 18-godišnjim sinom Cruzom, David Beckham ovog je mjeseca napravio novu tetovažu, posvećenu suprugi Victoriji. Baš kao što je i Cruz na laktu tetovirao mamin nadimak iz doba kada je žarila i palila glazbenom scenom sa grupom Spice Girls, i Beckham je odlučio napisati 'Posh' na svom tijelu.

48-godišnja nogometna legenda nadimak svoje supruge stavio je ni manje ni više nego na srednji prst lijeve ruke, gdje se 'pridružila' ostalim tetovažama, među ostalim one pauka napravljene na zglobu srednjeg prsta.

Tetoviranje je zapravo bilo 'zbližavanje' oca i sina, budući da je tog istog dana Cruz u istom salonu za tetoviranje, Hollywood's Shamrock Social Clubu, na nozi istetovirao anđela.

sviđa im se jadran

Victoria i David Beckham s djecom su stigli u Hrvatsku, evo gdje ljetuju

Pogledaj galeriju

David Beckham na svom tijelu ima više od 60 tetovaža, a Victoriji je posvetio nekoliko od njih - od njezinog imena pa do njezine ilustracije u donjem rublju, koja mu krasi ruku, ali i 10 ruža koje je tetovirao na 10. godišnjicu njihovog braka 2009. godine.

sa sinom i kćeri

Obiteljska idila: Pogledajte kako se David Beckham zabavlja u moru kraj Lopuda

Pogledaj galeriju

David i Cruz nisu jedini članovi obitelji Beckham zaluđeni tetovažama. I 24-godišnji Brooklyn ukrasio je tijelo sa 100 tetovaža, od kojih je velika većina posvećena njegovoj suprugi Nicoli Peltz.