NOSTALGIČNA SPLIĆANKA

Danijela Martinović se starom fotografijom još jednom prisjetila početaka karijere

27.01.2020 u 17:06

Bionic
Reading

Zvijezde svoja izdanja iz prošlosti ne vole baš dijeliti s javnosti i većina se nerado prisjeća svojih stylinga iz vremena kada su bili tek počinjali graditi svoj glazbeni put. Danijela Martinović nije jedna od pa je opet imala potrebu pokazati crno bijelu fotografiju koja joj je draga

Splitska pjevačica u grupu Magazin stigla je zamjenivši na tom mjestu 1991. godine Ljiljanu Nikolovsku. Danijela Martinović ondje je pjevala od 1991. do 1996. godine, kada su nastali jedni od najpopularnijih hitova. Iz benda je otišla kad je osjetila umor i jednostavno rekla: 'Ja više ne bih'.

'Tu su počela moja prva propitivanja. Došla sam do situacije da sam bila prazna. Tko sam ja uopće? Koja je naša uloga? Gdje ja idem? Kamo idem? Tada sam imala 24 ili 25 godina. To je bio opaki ritam, ja stvarno više nisam bila u stanju stalno nastupati i mislila sam da više neću biti u stanju. Koncerti su bili rasprodani, a uopće nisam znala kako ću stati pred ljude', izjavila je pjevačica ranije za HRT.

Najnovija fotografija koju je objavila, očito joj je prirasla srcu budući da ju je i ranije pokazala svojim fanovima. Kao i tada i ovog puta su je zasuli pozitivnim komentarima i poručivši joj da je 'predivna', 'najljepša' i da 'ne stari'.

Godinu prije nego što ju je Huljić pozvao u Magazin pjevala je s Delfinima. Bila je prva i jedina pjevačica u povijesti Oliverova benda. 'Puno smo pjevali i nastupali. Pratili smo čak i Vicu Vukova na njegovoj povratničkoj turneji po Hrvatskoj i Sloveniji. Na jednom od tih koncerata doživjela sam prve ovacije. Sišla sam s pozornice i sjela misleći da skandiranjem dozivaju Vicu, ali na moje potpuno zaprepaštenje, cijela sala od oko 1000 ljudi stajala je na nogama, gledala u mene i skandirala. Bila sam šokirana', ispričala je svojedobno za 24sata.

View this post on Instagram

#danijelamartinovic #neopisivo #ljubav #magazin #pjesma

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

Nakon nje u Magazin su stigle Jelena Rozga, Ivana Kovač, a trenutno s njima pjeva Andrea Šušnjara.

Izvor: Društvene mreže

Svestrana Splićanka iz pjevanje je već neko vrijeme i u spisateljskim vodama, a život si je organizirala tako da uspijeva odraditi sve obveze koje si zada. Riječi: 'Sorry, ne stignem' u njezinu životu, kaže, nikako nemaju mjesta.

Trenutno Danijela održava turneju 'Neopisivo' koja se nastavlja promovirati po regiji u suradnji sa Zakladom 'Hrvatska za djecu'. Riječ je o konceptu koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije, a cilj tog projekta je, kako je pjevačica najavila, širiti humanost i kroz glazbeno druženje podsjetiti na one kojima je pomoć najpotrebnija te ih učiniti sretnijima.