'zaista je nestvarno'

Danijela Martinović otkrila nam je sve o reklami s koje se smiješi u centru Pariza

23.01.2024 u 12:48

Bionic
Reading

Oni koji su se možda ovih dana zatekli u Gradu ljubavi, mogli su vidjeli lice naše pjevačice i spisateljice kako im se smiješi s reklama pariškog kozmetičkog brenda. Kako je došlo do suradnje prisjetila se za tportal

'Život za nas odsanja najljepše snove. 2022. godine imala sam divnu suradnju s kozmetičkom kućom pariškog brenda Ingrid Millet. Plan je bio da napravimo nekoliko fotografija kojima bi najavili našu suradnju ali isključivo za hrvatsko tržište. Uvijek radim sa svojom ekipom sa kojom sam odavno prešla poslovnu liniju - postali smo prijatelji. Gdje ja, tu i oni. Razumijemo se bez riječi. Moj jedini uvijet je bio da radim s njima', kaže nam Danijela Martinović i nastavlja:

'Upravo je naš timski rad zaslužan što je jedna od fotografija izabrana od strane francuskog tima i sada se nalazi u centru Pariza', ponosna je pjevačica.

'Zaista je nestvarno i to je još jedna potvrda da onda kada radite otvorenog srca, kada se dajete 101% u svemu što radite i kada to činite bez očekivanja događaju se nevjerojatne stvari. To je čarolija prepuštanja. Hvala Mario Poje, s tobom je sve tako lagano, hvala Martina Podgorski tvoje ideje su ispred vremena, hvala mojim curama Kristini Hošnjak i Matei Lešćan', poručila je Danijela.

  • +2
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL