riječi podrške

Danijela Martinović: 'Vjerujte u sebe tvrdoglavo, ludo i nepobjedivo čak i onda kada baš nitko u vas ne vjeruje'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Još uvijek se ne stišavaju dojmovi oko ovogodišnje Dore održane u Opatiji protekle subote, komentiraju se pjesme, odjeća, izvođači, voditeljice. Kako je jedna od naših najpopularnijih izvođačica tijekom vikenda doznala informaciju vezanu uz njezin nekadašnji nastup na tom natjecanju, odlučila ju je podijeliti s fanovima, uputivši im uz to - važnu poruku

'Za vikend sam saznala informaciju koju nisam znala ili mora da sam je zaboravila, naime te 1998. godine kada sam nastupila na Dori, žiri studija Zagreb nije mi dodijelio niti jedan bod!', otkrila je Danijela Martinović u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu uz snimku nastupa s pjesmom 'Neka mi nesvane'. Te je godine U Birminghamu na Eurosongu nastupila prva, a njen nastup, u kojem skida crni plašt i ostane u bijeloj haljini, ušao je u povijest i pokrenuo pravu malu revoluciju u nastupima na Eurosongu. Osvojila je tada 5. mjesto s 131 bodom.

  • +5
  • +2

Danijela Martinović

Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

'Jako je bitno prepoznati vrijednost… Zato, i onda kada vas ne prepoznaju to ništa ne znači, to nije vaše - njihovo je. Vi vjerujte u sebe tvrdoglavo i ludo i nepobjedivo čak i onda kada baš nitko u vas ne vjeruje. Svaka čvrsta vjera naposljetku pobjeđuje', poručila je pjevačica.

'Dugo godina zapravo nisam bila ni svjesna što se ondje onda dogodilo. Da danas mogu ponoviti svoj nastup, baš bih se potrudila biti svjesnija svega što se događa oko mene. Danas bih željela da sam prisutna u svakom trenutku tog doživljaja, jer to je nešto što pamtiš čitav život', ispričala je svojedobno splitska pjevačica osvrnuvši se na nastup na Eurosongu. Njezinu pjesmu (autor je Petar Grašo) Udruge obožavatelja eurovizijskog festivala Hrvatske proglasile su najboljom hrvatskom pjesmom na Eurosongu.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!