sve se dozna

Danijela Dvornik uživa na vrućem pijesku

05.06.2017 u 09:52

Bionic
Reading

Nije prošlo ni nekoliko dana otkako je u jednom intervjuu udovica Dine Dvornika, Danijela Dvornik, otkrila tko joj je platio putovanje u Indiju te od čega živi, a već je otišla na novo putovanje. Iako je svoje obožavatelje na Facebooku poželjela zadržati u neizvjesnosti dok ne stigne na odredište, netko joj je ipak pomrsio račune i otkrio gdje točno i s kime odlazi

'Ajde... znam da vam je puna kapa dnevno-informativnih članaka i vijesti kao i meni. Radim sebi doručak, sredila sam kufer, najmanji mogući, ikad! Moram još neke sitnice odraditi i onda gibam... uskoro ćete doznati kamo', napisala je prije tri dana na svom Facebooku Danijela Dvornik.

Sardinia 😍 peverobeach. #morningswim #yahting #italy #beatifullsardinia#

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Summer loading! # sardinia# withthebestpeople# lovemylife

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Iako je pokušala svoje putovanje držati u tajnosti, odala ju je, ni manje ni više, nego kći Ella Dvornik, koja je na svom profilu otkrila da s mamom i zaručnikom Charlesom Pierceom putuje na odmor na Sardiniju.

Trojac je imao zaista pravu malu avanturu te su zbog poteškoća na cesti umalo zakasnili na let iz Venecije za Sardiniju jer im se na autocesti na izlazu iz Ljubljane pokvario automobil.

Prije samo nekoliko dana, u intervjuu za portal Flash.hr, otkrila je tko joj platio nedavni put u Indiju, kao i informaciju od čega živi posljednjih godina, a sada se ponovno otisnula na novo putovanje.