sve se dozna

Danijela Dvornik otkrila od čega živi te tko joj je platio put u Indiju

29.05.2017 u 19:04

Bionic
Reading

Krajem veljače udovica kralja funka Dine Dvornika, Danijela Dvornik odlučila je hladnu Hrvatsku na neko vrijeme zamijeniti vrućom Indijom. Tri mjeseca kasnije, Danijela je svim dušebrižnicima otkrila tko joj je uplatio putovanje, ali i od čega živi

Danijela Dvornik često je u medijima, bilo da se piše o njezinom mršavljenju, putovanjima, odnosu s kćerkom Ellom ili pokojnim suprugom Dinom Dvornik. Posljednji intervju koji je dala, bio je za portal Flash.hr, u kojem je otkrila i neke financijske detalje iz svog života.

Kako je i sam novinar ustvrdio, za nju se posljednjih godina govori kako ne radi ništa te da živi na račun autorskih prava. To je i sama Danijela komentirala rekavši: '...od kada ne radim ništa, imam najviše posla. To ti se zove paradoks života.' Ipak, nije baš da ništa ne radi. Krenula je u kreativne vode, te ručno oslikava kamenčiće pronađene na jadranskim plažama, a sam finalni proizvod krije se iza imena ReebaWish.

'Kako sasvim dobro živim od muževih tantijema, tako sam sama sebe počastila putovanjem u Indiju. Bilo je to super iskustvo. Indija je posebna zemlja po svemu', rekla je Danijela Dvornik za Flash.hr i tako ušutkala sve dušebrižnike, koje je silno zanimalo tko joj je financirao to putovanje.