sve je zapisala

Danijela Dvornik prisjetila se najtežih trenutaka u životu

15.05.2017 u 09:48

Bionic
Reading

Prije nekoliko godina udovica pjevača Dine Dvornika započela je pisati knjigu o svemu što joj se događalo u životu unazad desetak godina. No zbog prolivene šalice kave po laptopu ostala je bez cijelog napisanog materijala. Zahvaljujući računalnom stručnjaku, sve je spašeno, a dijelove knjige Danijela Dvornik je objavila na svom blogu

'Ja sam tako žudjela za jednim poljupcem. Zadnjim poljupcem. Nikada više neću imati šanse dotaknuti njegove usne, pogladiti kosu... nepodnošljivost.' Rečenica je to iz knjige koju je prije nekoliko godina počela pisati udovica kralja funka Dine Dvornika, Danijela Dvornik, a čije je dijelove sada objavila na svom blogu.

Nažalost, zbog male nespretnosti, kada je šalicu kave prolila po tastaturi svog laptopa, dugo je vremena bila bez svih tih podataka. Ipak, zahvaljujući informatičkom stručnjaku, Danijela ih je dobila, a među njima je bila i knjiga, te je jedan od odlomaka odlučila podijeliti sa svojim pratiteljima.

Riječ je o dijelu knjige koji se bavi razdobljem nakon smrti Dine Dvornika, kada je morala organizirati sve za njegov sprovod, i emocijama koje su je pratile.

'Na trenutke mi se činilo da je sve ok, da se sve to nije desilo, da živim privremeno u nekom tuđem snu. Noć je bila iznimno teška. Tada sam postajala svjesna da uistinu Dina nema na drugoj polovini kreveta, da ga zapravo više nikada i neće biti. Držala sam se svoje polovine, nisam mogla dotaknuti njegovu stranu, kao da ću tim potezom uništiti posljednji djelić Dina, njegov miris, njegovu prisutnost. Plakala sam na svojoj strani kreveta, tiho da me nitko ne čuje.'