opisala atmosferu u istri

Danijela Dvornik dala si je oduška i 'pravila se skupa s turistima kao da korone nije nikada bilo'

21.06.2021 u 14:27

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce nedavno su se preselili u novu kuću koju su kupili u Istri. Kćeri Balie i Lumi ostavili su kod bake Danijele Dvornik na čuvanju dok ne završe sa selidbom, a ona ih je početkom lipnja kad su oni sve završili, dovela roditeljima

Udovica kralja funka Dine Dvornika redovito privlači medijsku pozornost objavama na Instagramu. I dok se Ella hvali svojim novim istarskim domom, njezina mama se na Instagramu javila iz Poreča. Sa sljedbenicima je podijelila kakva je atmosfera u Istri.

'Ovdje u Istri je gužva kao u srcu sezone pa sam malo dala sebi oduška i pravila se skupa sa svim turistima kao da korone nije nikada ni bilo. Sve je bilo posve normalno, šušur, gužve u restoranima i kafićima, masa ljudi kojima je evidentno dosadila karantena i ostale gluposti. Osjećao se normalan život. I baš mi je to trebalo', isitče Danijela Dvornik.

Kad je stigla u posjet novoj životnoj oazi Elle i Charlesa koja se nalazi u okolici Rovinja, opisala je što misli o destinaciji koju su izabrali za život. 'Uvijek zaboravim kako je Istra prekrasna. I baš sam sretna zbog Elle što je izabrala ovu destinaciju', napisala je Danijela na Instagram storyju.