sama s djecom na otoku

[VIDEO] Danijela Dvornik je imala turbulentnu noć s unučicama, a kada je sve prošlo, oglasila se na Instagramu: 'Uvjeti u hitnoj su takvi da vam ne mogu pomoći'

03.06.2021 u 23:30

Bionic
Reading

Udovica kralja funka i mama Elle Dvornik Danijela Dvornik iskusila je na svojoj koži problem s kojim već godinama muku muče gotovo sva mala mjesta i brojni otoci diljem Hrvatske - nemaju odgovarajuće zdravstvene zaštite

Najpoznatija domaća baka, proživljava dragocjene trenutke uz svoje dvije unuke, Balie Dee i Lumi Wren koje su prije nekoliko dana stigle kod nje na Brač. Suživot s dvoje male djece, slažu se mnogi koji su kroz to prošli, zna biti itekako zahtjevan no Danijela Dvornik već se odavno uhodala. Ipak, dogodila joj se situacija u kojoj je bila prilično nemoćna.

Naime, malena Lumi Wren završila je s prehladom i začepljenim nosićem, a s obzirom da im sama nije mogla pomoći završila je u Hitnoj medicinskoj pomoći. 'Uvjeti u hitnoj su takvi da vam zapravo ne mogu pomoći, barem ne ovdje na Braču', izjavila je između ostalog Dvornik u videu koji je objavila te dodala: 'Mi na Braču, koji živi od turizma, nemamo dežurne ljekarne'.

Ella Dvornik djecu je ostavila baki jer se sljedeći tjedan seli u novu kuću koju su ona i suprug kupili u mjestu Tinjan. A baku Danijelu sada očekuju mnoge dogodovštine s Ellinim djevojčicama, no kako je krenulo bit će joj zabavno.