NOVI POČETAK

Ella Dvornik preselila se u Istru pa otkrila muke s kreditom: 'Da sam ga dobila ranije sad bih imala stan i ne bih imala ni lipe duga'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Već svi znaju da su influencerica i njezin suprug Charles Pierce odlučili napustiti Zagreb te da su za svoju obitelj pronašli idealnu varijantu u okolici Rovinja. Dok je Ellina mama Danijela Dvornik na Braču brinula o unukama Balie i Lumi, Ella i njezin dragi preselili su sve stvari i pet dana slagali stvari u novom domu. Ella je sada progovorila o problemima koje je imala kako bi ostvarila pravo na kredit

'Bizarna stvar koja mi se uvijek mota po glavi je da sam u zadnjih pet, šest godina, otkad sam se vratila u Zagreb, više plaćala najam nego što sad plaćam kredit za kuću na moru', piše na početku objave Ella Dvornik.

'Sjećam se kad sam prvi put tražila kredit, pa su mi rekli da ne mogu toliko dobiti iako je rata bila manja nego što sam tada davala za stan. I mnogo ljudi tako živi cijeli život, drugima otplaćuju kredit, a svoj ne mogu dobiti. Jako bizarno vrijeme. Ja sam se isto otelila da dobijem iako sam uredno plaćala i kreditne kartice i najam i režije i sve ostale izdatke', opisuje u nastavku.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Na pitanje pratitelja je li mogla kupiti još jednu kuću novcem koji je dala za najam, odgovorila je: 'Nisam baš mogla kuću, ali mogla sam stan kupiti bez problema. Ne bih sad imala ni lipe duga'. Otkrila je da su kuću kupili pola na kredit, pola u gotovini. Na pitanje je li joj pomoglo to što je vlasnica firme ili su je gledali samo kao fizičku osobu, a ne pravnu, Ella smatra da je direktoru i vlasniku firme teže dobiti kredit nego njegovom zaposleniku. 'I to je još jedna bizarnost kod nas u državi', poručila je.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!