naljutila je mnoge

Danijela Dvornik izjavila da joj je lakše otkako je u Splitu; pratitelji je napali i poručili: 'Ostani dolje'

08.01.2021 u 11:38

Bionic
Reading

Udovica Dine Dvornika većinu prošle godine je provela u Dalmaciji, točnije na Braču. Trenutačno se nalazi u Splitu odakle je objavila fotografiju te priznala kako joj je puno lakše otkako je ponovno otišla iz Zagreba. No bilo je onih koji baš nisu bili oduševljeni tom njezinom objavom

'Pozdrav iz Splita. Oblačno je, ali bar ne trese', napisala je od uha do uha nasmiješena Danijela Dvornik i dodala da napokon spava. 'Najlakše je pobjeći i onda provocirati. Ostani dolje', komentirala je ubrzo jedna pratiteljica, no blogerica nije odgovarala. 'Nije isključivo da neće', 'Ne izazivaj što ne trese', poručili su joj neki dok su joj drugi dali podršku i rekli kako bi i oni da mogu učinili isto.

Dvornik je ranije priznala da ju je potres užasno prestrašio te bacio u neko stanje koje sebi nije mogla objasniti. 'Prvo sam mislila uzeti mali predah od Instagrama, a onda se dogodio ovaj užas koji me totalno bacio u neko stanje koje ne mogu sebi objasniti. Ne naviru mi riječi, ni rečenice. Zapravo, gledajući strahote po Petrinji, Sisku i okolici, što uopće reći? Toliko me sve ovo potreslo da mi je jedna ogromna knedla u grlu', napisala je tada.

Svojedobno je mama influencerice Elle Dvornik izjavila da kada bi kad ostari htjela živjeti u Dalmaciji. 'Željela bih imati kuću pokraj mora. I slikati. I imati puno dobrih prijatelja, glazbe i pića. I prokleto dobru kuhinju da mogu kuhati', poručila je.

  • +5
Danijela Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL