NJIHOVA SREĆA NEMA KRAJ

Dan za slavlje u domu Anje Šovagović Despot

Anja Šovagović

Anja Šovagović

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Popularni glumica i njezin suprug Dragan imaju jedan od najdugovječnijih brakova na domaćoj sceni. Danas slave 33. godišnjicu ljubavnog sklada, a Anja Šovagović Despot je svojim pratiteljima na društvenoj mreži pokazala kako je izgledao njihov veliki dan

Istinska ljubav, kompromis i razumijevanje formula su uspješnog braka Anje Šovagović Despot i Dragana Despota, koji su u braku već 33 godine. Glumci su se vjenčali nakon samo četiri dana ljubavne veze i tako opovrgnuli teorije o preduvjetima za dobar i dugovječan brak.

Anja Šovagvić Despot ponosno je

Kažu da su cijeli život uspješno balansirali između profesionalnih i obiteljskih obaveza i da su jedno drugom uvijek potpora u pripremanju uloga. Prvi projekt u kojem su igrali zajedno bila je predstava 'Oluja' Williama Shakespearea. Pojavili su se zajedno u filmu 'Cvjetni trg' danas pokojnog redatelja Krste Papića te u seriji 'Zora dubrovačka'.

Anja Šovagović Despot i Dragan Despot

Anja Šovagović Despot i Dragan Despot

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Njihova priča je počela za vrijeme Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine, kada je Anji bilo 15, a Draganu 22 godine. On je još bio na Akademiji dramske umjetnosti i igrao je glavnu ulogu u Shakespeareovu komadu 'Romeo i Julija'. Bilo je to prvi put da su se uopće sreli, no razlika u godinama bila je velika. Zato su čekali novu priliku.

'Nije bilo lako, no uspjeli smo se uskladiti. Kad sam ja radila, Despot nije, i obrnuto. I to je odlično funkcioniralo. Ponekad je uskakala i moja mama kao baka-servis, ali i sin bliskih prijatelja, koji je s nepunih 17 uskakao i čuvao malu Anu, a susjeda Ivana znala je pripaziti Josipa kad je bio jako mali. U svakom slučaju, uspjeli smo sve organizirati tako da nismo nikad trebali dadilje', izjavila je ranije Anja Šovagović Despot.

  • +15
  • +12

Anja Šovagović Despot

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!