čestitka s malte

Damir Kedžo: Naučio sam voljeti još jače, boriti se još jače, živjeti još jače...

02.01.2022 u 21:00

Bionic
Reading

Domaći glazbenik Damir Kedžo novogodišnje blagdane proveo je na Malti, a svojim sljedbenicima sada je uputio prekrasnu novogodišnju čestitku

Baš kao i mnogima ni Damir Kedžo neće proteklu 2021. pamtiti po lijepim događajima. Početkom godine preminula mu je voljena baka, a s obzirom na pandemiju, glazbenik nije mogao u potpunosti uživati u poslovnim angažmanima.

Iza njega je ipak zanimljiva godina, u kojoj je i pobijedio na Dori, no zbog pandemije, nažalost, nije nas predstavljao na Eurosongu. Nedavno je snimio video spot za pjesmu 'Vatra i led', obradu velikog hita grupe Colonia iz 1997. godine.

Glazbenik se sada odmara na Malti odakle se javio svojim fanovima.

  • +3
Damir Kedžo Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX

'Sretna vam NOVA dragi moji :) Sad kada sam ostavio 2021. iza sebe želim joj se zahvaliti. Na svakoj lekciji koju mi je dala. Bilo ih je možda više onih bolnih. Ali iz njih najbolje rastemo. 2021. Me oblikovala i mijenjala točno kada sam osjećao da to više niti ne mogu. Naučila me da ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Da se sve moze promijeniti odmah. Bila je godina za koju bih možda prije rekao: "Ne ponovila se". Ali morala se dogoditi. Naučio sam voljeti još jače, boriti se još jače, živjeti još jače i sad s guštom čekam sve što će mi donijeti ova nova. Hvala vam što ste tu. Idemo razvaliti ovu. Veselim se svakom koncertu, svakoj pjesmi, svakom satu u studiju koji me čeka. Idemo!!', napisao je u objavi Kedžo.