ona može sve

Dalmatinka na snijegu: Ecija Ojdanić pokazala kako se gušta na zimovanju

15.03.2022 u 12:53

Bionic
Reading

Brojni Hrvati već dugi niz godina, tradicionalno, svaku zimsku sezonu skijanja provode na europskim skijalištima. Glumica i osnivačica nezavisnog kazališta Moruzgva s obitelji je prije nekoliko dana uživala u zimskom ugođaju u Nassfeldu. Naravno, njezini fanovi i prijatelji dobili su uvid kako je to izgledalo

Ecija Ojdanić obožava tjelesne aktivnosti, ali trčanje joj je, poznato je mnogima - u samom vrhu. Početkom siječnja bila je na skijanju na Vlašiću, gdje nije mogla odoljeti a da ne otrči barem pet kilometara.

'Nije se lako riješiti ovisnosti, kaže jedan moj prijatelj. Kad si na skijanju cijeli dan, i skijaš cijeli dan, jer mi smo luđaci koji skijaju od 9 do 4, i onda se probudiš u 6, i što ću ja, nego otrčati, barem 5 km. Pa neka je i -7', napisala je tada na Instagramu. Zadnjih nekoliko dana bila je u Austriji, a tamo je sve vrijedno bilježila fotografijama. 'Netko skija i kafeniše, a netko samo kafeniše', opisala je jednu od zadnjih objava.

Iako njen suprug, redatelj Robert Orhel ne voli taj sport, Ecija se na zimovanju obično skija sa djecom i prijateljima. Drnišanka je ranije izjavila da je joj suprug prezire skijanje te da je ona osrednja skijašica koja jako voli planinu, zrak i bjelinu ali i da pažljivo skija jer je svjesna da bi zbog povrede morala dugo pauzirati u kazalištu. Podsjetimo, od povremenog trčkaranja postala je prava polumaratonka. Nakon trčanja, objasnila je, bude mirnija, sretnija i zadovoljnija a te osjećaje prenosi i na obitelj. Čim se vratila sa skijanja, objavila je da je u pauzi snimanja odradila trening.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL