bravo!

Ecija Ojdanić istrčala maraton pa ponosno objavila: 'Četiri godine starija i 15 min brža! Godine mi dobro čine!'

27.02.2022 u 20:21

Bionic
Reading

Glumica i osnivačica nezavisnog kazališta Moruzgva, Ecija Ojdanić, prije nekoliko godina otkrila je svoju veliku strast – trčanje. Osim rekreativnog trčanja, Ecija redovito sudjeluje na maratonima, a ovog vikenda istrčala je splitski maraton

'Aaaaaaa, odavno se nisam natrčala ovako dobro, i ovako brzo! Najbolja staza, najbolji navijači, u najboljem društvu #najjakijih! 4 godine starija i 15 min brža! Godine mi dobro čine! Hvala, Janko, stvorio si čudovište!,' oduševljeno je napisala Ecija na svom Instagram profilu.

A za oduševljenje i dobro raspoloženje doista ima i razloga. Naime, naša poznata glumica ovog je vikenda sudjelovala na 22. splitskom maratonu na kojem je istrčala utrku od 42 kilometra.

Odjevena u šarene tajice te majicu s likom Miše Kovača, Ecija je pozirala s medaljom u ruci, a njezinu sreću i ponos zbog osobnog uspjeha jasno je otkrivao široki osmijeh.

  • +5
Ecija Ojdanić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Eciji su prijatelji i pratitelji požurili čestitati te su joj u komentarima ispod objave ostavili poruke podrške. Netom prije utrke Ecija je objavila i fotografiju na kojoj pozira s ostalim članovima atletskog kluba te je napisala: Idemoooooo! Ne mogu nam ništa ni vjetar, ni kiša!'.

Inače, Ecija je počela trčati prije nekoliko godina, a taj sport ju je u potpunosti osvojio. Maraton od 42 km prvi put je istrčala 2017. godine u Veroni, a od tada je nastavila marljivo trenirati. Ecija najviše voli trčati ujutro, a fit formu i vitku liniju održava i treninzima snage te se trudi hraniti što zdravije. Zdrave navike prenosi i na svoju djecu, kćer Cvitu i sina Jakova.