GLAZBA, MODA I FILM

Dalibor Matanić snimio novi spot

18.01.2018 u 16:55

Bionic
Reading

Glazbenica Tonka ima novi spot koji je režirao Dalibor Matanić

Single 'Pozitivizam' od pjevačice Tonke dobio je spot u režiji Dalibora Matanića. Tonka će s novom pjesmom nastupiti na 65. Zagrebačkom festivalu.

Antonia Matković Šerić Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Grubišić

Matanićev spot objedinio je glamurozni svijet glazbe, mode i filma. Scenarij spota nastao je kroz stilističku suradnju Tonke i dizajnerice Marije Cvitanović čija Marka snima novu kampanju za svoju senzualnu modnu priču koju fotografira Marko Grubišić, upravo  uz podlogu pjesme ‘Pozitivizam’.

Ideja modnog snimanja pretvara se u životni ‘film’ modela kojeg je zaokružila priča nagrađivanog redatelja Dalibora Matanića.

 ‘Svaki put kad ju slušam asocira me na njujoršku hektičnost koju i sama ponekad proživim u ovom gradu, buku zbivanja danju i noću, sve dok ne uđem u neki imaginarni underground jazz klub u kojem svira solo saxofon, i odjednom je sve dobro. Aljoša je umjesto mene napisao sve što želim reći, samo on to bolje uglazbi i formira u stih', rekla je Tonka.

Glazbu i tekst potpisuje Aljoša Šerić, dok je uz njega za aranžman i produkciju zaslužan Srđan Sekulović Skansi. Urbani beat moderne pop produkcije ukomponiran sa solo dionicom na saksofonu zaokružuje još jedno glazbeno ostvarenje kojim Tonka najavljuje svoj prvi samostalni album koji će izaći u 2018. godini u izdanju Mast Produkcije i Dallas recordsa.

Autor: YouTube