duhovita objava

Dalibor Matanić pokazao obitelj i našalio se na sestrin račun

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Domaći redatelj ima jedan od najzabavnijih profila na društvenim mrežama. Gotovo svakodnevno svoje sljedbenike uveseljava zanimljivim komentarima i fotografijama. Najviše ih raznježi kad objavi neku svojih najmilijih

'Naša obitelj će vas sa zadovoljstvom utopiti u Limskom kanalu', u svom stilu je Dalibor Matanić opisao najnoviju fotografiju koju je objavio na Instagramu i Facebooku, a na kojoj poziraju njegova supruga Helena Minić Matanić i djeca Max i Lola. Naravno, to je izazvalo razne simpatične komentare Matanićevih prijatelja i kolega.

Dan ranije se zafrkavao na račun sestre. 'Pridružite mi se u molitvama za moju sestru Maju Matanić koja je trenutno na odmoru u podvelebitskom kanalu. Znajući njene afinitete i dosege neopreznog hedonizma mogla bi završiti u utrobi velike beštije i primorati svog brata da postane kitolovac koji će morati velikim harpunom napraviti prolaz u slobodu za oboje... i izdati normalno odmah novu knjigu o obiteljskim pustolovinama, instant hit: 'buraz i more', napisao je na Facebooku.

Proslavljeni redatelj je nedavno slikovito objasnio kako su on i Helena proveli vrijeme u izolaciji. 'Helena i ja smo u izolaciji zbog protekcije naše troje djece nastupili rigoroznim, gotovo nacističkim metodama dezinfekcije cijelog svijeta oko nas. Bilo je dvojbi, ali još uvijek mislimo da smo pravilno postupili', izjavio je za Slobodnu Dalmaciju.

Njihov poziv je, kaže, jako okrutan prema obiteljskim obvezama i zahvalan je svojoj supruzi što je sve uspjela izmanevrirati. 'U koroni smo stekli čvrstoću i toliko potrebno zajedništvo tako da je to veliki benefit ove izolacije. Svi su u ovoj izolaciji htjeli biti najkreativniji, gledati najbitnije stvari, mislim da su svi ubrzo shvatili da za tim nema potrebe. U galopirajućoj eri konformizma i sebičnosti, puno je bitnije da su neki od nas počeli djelovati kao ljudi', poručuje Dalibor Matanić.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!