još se vole

Dali su drugu šansu ljubavi: Boris Novković dobit će četvrto dijete s 25 godina mlađom suprugom

17.03.2021 u 16:21

Bionic
Reading

Prošlog ljeta se pisalo o tome kako su se naš poznati kantautor i njegova supruga Iris Volf odvojili na neko vrijeme, no prevladali su bračnu krizu. Danas je obznanjeno kako čekaju prinovu

Boris Novković čeka još jednog sina sa suprugom Iris Volf. 'Istina je, obitelj se povećava', potvrdio je za Story. Pjevač je kazao i da su braća i sestra također uzbuđeni zbog povećanja obitelji te da je supruga Iris trudnoću iznijela u najboljem redu, a otkrio je i da su već odabrali ime za sina kojeg će još zadržati za sebe.

Inače, na ljeto prošle godine se pisalo da se Boris i Iris razvode, što je on demantirao za Tportal: 'Iris i ja smo razdvojeni, ali riječ razvod ni ona ni ja nismo upotrijebili'. Očito su odlučili braku dati šansu, a kruna njihove ljubavi bit će još jedno dijete.

Podsjetimo, pjevač i supruga Iris imaju dvogodišnju kći Si, a Boris iz prethodnog braka s novinarkom Lucijom Matić ima 10-godišnjeg Nou i 7-godišnjeg Bona. Bio je u braku i s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović te politologinjom Ines Katić. Inače kantautor radi punom parom a novi album izaći će u prvoj polovici svibnja. Nedavno je za pjesmu 'Pun mjesec, ti i ja' snimio i videospot.