POSLOVNO SURAĐUJU

Dakota Johnson sa sestrama radi na zanimljivom projektu

25.04.2023 u 09:18

Bionic
Reading

S filmskom producenticom Ro Donelly, zvijezda ‘50 nijansi sive’ osnovala je nezavisnu producentsku kuću TeaTime Pictures, a ovih dana predstavile su kratki film u povodu lansiranja vina ‘Good Time’. U njegovom nastanku Dakoti su asistirale sestre – Stella Banderas i Grace Johnson

Glumica Melanie Griffith je Dakotina i Stellina mama. Dakota i Grace imaju istog oca, Dona Johnsona, a mama od Grace je njegova sadašnja supruga Kelly Phleger. Stellin otac je poznati španolski glumac, Antonio Banderas.

Spomenuti film objavljen na Instagramu pokazuje umjetnički talent sestara i koliko su bliske, iako imaju različite roditelje po majci i ocu.

Ovom sestrinskom trojcu iz Hollywooda ovo je prvi zajednički projekt, a poput njih, bliske odnose njeguju i bivši supružnici Antonio Banderas i Melanie Griffith.

Otkako su se razišli 2014., Antonio i Melanie ostali su veliki prijatelji. Godine 2019., na projekciji njegovog filma ‘Pain & Glory’, predstavila ga je na pozornici uz ove riječi: ‘U dvadeset godina koliko smo ti, ja i djeca živjeli zajedno, naučio si nas živjeti život pun strasti i živjeti svaki dan kao da je umjetničko djelo jer je strast tvoja umjetnost, a tvoja umjetnost je tvoj život’.

‘Melanie više nije moja žena, ali mi je najbolja prijateljica. Volim je i voljet ću je do dana kad umrem. Ona je moja obitelj’, svojedobno je španjolski glumac izjavio magazinu People.

Dakota Johnson i Antonio Banderas imaju vrlo posebnu vezu, a svog očuha od milja zove ‘Papi’.

‘Dobila sam bonus tatu za kojeg sam s vremenom shvatila da je zapravo jedna od osoba s najvećim utjecajem u mom životu. Kada sam imala šest godina, moja se majka udala za čovjeka koji je sa sobom donio nevjerojatno sjajno svjetlo i cijeli novi svijet kreativnosti i kulture – i jednu izuzetno čarobnu, mlađu sestru u našu obitelj’, između ostalog izjavila je Dakota prilikom uručenja nagrade svom očuhu na dodjeli nagrada Hollywood Film Awards 2019. godine.

  • +3
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia