ljubavni trokut

Dadilja otkrila nove detalje: Jason Sudeikis neprestano je plakao nakon što ga je Olivia Wilde ostavila zbog Harryja Stylesa

18.10.2022 u 12:42

Bionic
Reading

Nakon što je dadilja iznijela u javnost njihov 'prljavi veš', Olivia Wilde i Jason Sudeikis bili su primorani suočiti se s optužbama. Zajedno su izjavili kako dadilja ima misiju uznemiravanja ne samo njih već i bližnjih te su sve demantirali

Olivia Wilde nedavno je viđena kako unosi stvari u dom Harryja Stylesa, što potvrđuje da je s ljubavi između nje i Jasona Sudeikisa definitivno gotova. Iako je glumica brzo nastavila dalje, glumac se navodno teško nosi s prekidom te često plače. Wilde i Sudeikis u dugogoidišnjoj su vezi dobili dvoje djece – kćer Daisy i sina Otisa, a njihova dadilja nedavno je izjavila da je glumac ostao slomljenog srca nakon što je saznao za romansu.

Ukazala je na upitno ponašanje glumca koji bi znao leći ispod automobila poznate glumice kako bi spriječio njen odlazak Harryju. 'Rekao je da to radi namjerno kako bi zakasnila kod Harryja', dodala je dadilja.

Također, dadilja je navela i situaciju sa salatom kada je Sudeikis bio ljut i tužan jer je primijetio da Wilde priprema salatu i svoj specijalni dressing mladom pjevaču.

  • +10
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: ZAPATA/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA / PATRICIA SCHLEIN / ADMEDIA / PROFIMEDIA

Međutim, glumica tvrdi da je njena veza bila već odavno gotova kada je krenula u novu romansu te je bivši par izjavio kako su optužbe lažne.

'Kao roditeljima nevjerojatno je uznemirujuće saznati da bi bivša dadilja naše dvoje male djece odlučila javno iznijeti takve lažne optužbe o nama. Njena sada već 18 mjeseci duga kampanja uznemiravanja nas i naših voljenih osoba, bliskih prijatelja i kolega, dosegla je svoj nesretni vrhunac,' stoji u zajedničkoj izjavi bivšeg para.

HOLIVUDSKE ZVIJEZDE NA OKUPU

U moru elegantnih stajlinga pažnju je opet privukla Olivia Wilde haljinom koja jedva pokriva grudi

Pogledaj galeriju