odlazi u novo

Gdje se to seli Nataša Janjić Medančić: 'Još jedna u nizu. Zadnja runda'

13.05.2021 u 12:44

Bionic
Reading

Tijekom trudnoće prošle godine, glumica Nataša Janjić Medančić je proživjela pojavu koronavirusa, potres u Zagrebu i privremenu selidbu iz vlastitog doma. Nakon bijega, straha i neizvjesnosti hoće li porod s drugim djetetom dočekati u podstanarstvu, statičar je potvrdio da je povratak u njihovu životnu oazu siguran. Njezin suprug tajno je okupio radnike i pripremio joj kao iznenađenje kompletnu sanaciju pa su se nakon dva mjeseca vratili. Sad opet prolaze fazu selidbe

Nataša Janjić Medančić bila je jedna od ljudi kojima su u Zagrebu uništeni stanovi nakon potresa u ožujku prošle godine. Na društvenim mrežama pokazala je kolika je šteta u njihovom domu u zgradi u blizinu Botaničkog vrta te je objavila kako je zgrada u kojoj živi trenutačno privremeno neuporabljiva. Boravili su u Istri odakle je Natašin suprug, Nenad Medančić.

'Selidba. Još jedna u nizu. Zadnja runda', najavila je Nataša Janjić Medančić. Naravno, nije objasnila gdje odlazi. Stižu joj poruke podrške sa svih strana., a prve su se javile kolegice Marija Borić i Marijana Mikulić.

U ožujku, na dan prošlogodišnjeg potresa glumica je napisala: 'Zavoljeli smo dom još više, jer je bio jedino što imamo, naše sklonište, sigurno od nepoznate pošasti koja nam je prijetila'. Ona i njezin suprug pod debelim štokom gledali su, opisala je, kako zidovi pucaju pred njihovim očima.

'Vratit će se i normalni život, ali onakav romantičan, prividno siguran i bezbrižan život u centru, kakav sam voljela i poznavala, čini se, neće još dugo. Moj Zagreb, bez gradnje i fasada sigurnih za sve građane i svu djecu, od tada za mene više nema centar. No u njemu sasvim sigurno, još uvijek, negdje, krije se moj dom', napisala je tada Janjić Medančić.