brzina formule 1

Tom Cruise u ozbiljnoj je utrci za Shakirinu naklonost, a šalje joj i cvijeće

10.05.2023 u 19:00

  • +3

Shakira i Tom Cruise

Izvor: Profimedia / Autor: BARNI Cristiano/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Ljubavni jadi lakše padaju kada ih imamo s nekim i podijeliti, a opće je poznato da se tako rađa i velika povezanost među ljudima. Otkako su viđeni u Miamiju na utrci Formule 1, interes javnosti za odnos Shakire i Toma Cruisea raste iz sekunde u sekundu

Otkako je svijetu obznanila svoje članstvo u klubu prevarenih žena, Shakira ne prestaje sa sitnim osvetama bivšem suprugu koji je, kako se čini, nastavio sa svojim životom. Iako je rekla da je sada sav njezin fokus na obitelji i glazbi, Shakira je ipak pronašla vremena za izlazak, i to u posve neočekivanom društvu! Ovog je vikenda viđena s Tomom Cruiseom, a izvori tvrde da između njih nešto i postoji.

Zajedno su pratili uzbudljivu utrku, a slobodne trenutke iskoristili su za razgovor koji im je oboma godio, što se vidjelo po osmjesima.

Ekskluzivno za Page Six izvor je otkrio: 'On je iznimno zainteresiran za nju. Postoji kemija.'

Osim toga, izvor je otkrio da je glumac toliko oduševljen Shakirom da joj je poslao i cvijeće, što je jasan znak naklonosti prema lijepoj i odnedavno single pjevačici.

I Cruise i Shakira imaju zamršene odnose iza sebe pa svakako mogu podijeliti iskustva, a Cruise pjevačici biti i podrška u danima poslije rastanka od Piquea. On iza sebe ima dva braka: prvi s Nicole Kidman, a drugi s Katie Holmes.

Ipak, možda bi pjevačici bilo bolje da ne sluša savjete popularnog glumca jer on još uvijek nema hrabrosti suočiti se s Nicole Kidman. Priča se da je upravo ona razlog zašto se glumac nije pojavio na ovogodišnjoj dodjeli Oskara.

efektno izdanje

Nicole Kidman nikad ne griješi na crvenom tepihu, a ovaj će se stajling pamtiti samo zbog jednog detalja

Pogledaj galeriju