na odmoru su

Cristiano Ronaldo fotografijom Georgine 'zapalio' Internet, poručuju mu: 'Ženi je!'

10.01.2024 u 20:28

Bionic
Reading

Ako netko zna kako se uživa, to je Cristiano Ronaldo! Slobodno vrijeme ovaj nogometni junak provodi u društvu svoje obitelji na sunčanoj pješčanoj plaži

Novi obiteljski portret popularne nogometne zvijezde Cristiana Ronalda oduševit će sve one koji bi niske temperature rado mijenjali ljetnim vrućinama. Obiteljsku sliku s odmora Ronaldo je objavio na Instagramu, a na njoj pokazao svoje omiljeno veselo društvance. Međutim, jučer objavljena fotografija s atraktivnom Georginom izazvala je lavinu komentara!

Obiteljski portret okupio je njegovo petero djece pa se tako kameri smiješe: 13-godišnji Cristiano Ronaldo Jr, 6-godišnji blizanci Eva Maria i Mateo, 6 godišnja Alana Martina te najmlađa mezimica Bella.

S obzirom da je legendarni nogometaš trenutno na zimskoj stanci od nogometa, čitava se obitelj odmara na zasad nepoznatoj sunčanoj lokaciji uz pješčanu plažu i kristalno plavo more.

Upravo taj krajolik kao kulisu su jučer iskoristili Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez za romantičnu fotografiju s odmora.

U kupaćim kostimima par je pozirao u plićaku, a nemoguće je ne zamijetiti nogometaševo isklesano tijelo te zavidnu liniju njegove atraktivne partnerice s kojom je u vezi otprilike sedam godina. Georgini nije strano da svojom figurom zapali društvene mreže, no ovaj put Ronaldov je opis pokrenuo lavinu komentara u kojima su mu obožavatelji poručili da konačno oženi Georginu.

Iako na odmoru, 38-godišnji nogometaš pokazao je da za njega nema ni dana odmora bez vježbanja pa je i tijekom slobodnih dana dosljedan u održavanju svoje tjelesne spreme pa je podijelio i kako izgleda njegov intenzivan fizički trening od kojeg nikad ne odustaje.

POD BUDNIM OKOM

Što je kupio u Louis Vuittonu? Šoping groznica trese i Zlatana Ibrahimovića

Pogledaj galeriju