lude gljive

Courteney Cox prekinula šutnju o tvrdnjama princa Harryja da se drogirao u njezinom domu

28.02.2023 u 15:03

Bionic
Reading

Holivudska glumica i zvijezda serije 'Prijatelji' priznala je da je princ Harry bio njezin gost nekoliko dana, potvrdivši Harryjeve navode iz knjige 'Spare'. Princ Harry prisjetio se kako je kod glumice vidio halucinogene gljive, a glumica tvrdi kako ih nije 'dilala'

Memoare princa Harryja kraljevska obitelj i svi zainteresirani za najpoznatiju britansku obitelj dugo su iščekivali. Njegova strana priče otkrila je mnoge anegdote iz života, no čini se kako su rijetki oni koji su baš sve napisane optužbe shvatili ozbiljno. Princ je se u knjizi prisjetio svog djetinjstva i adolescentskog razdoblja, a otkrio je i da je konzumirao droge.

Vojvoda od Sussexa napisao je da je pronašao kutiju čokolade s 'ludim gljivama' u hladnjaku Courteney Cox dok se zabavljao u njezinom domu u Los Angelesu. Ta optužba mnoge je iznenadila, a konačno se oglasila i poznata glumica. U intervjuu za Variety, konačno se osvrnula na tu tvrdnju, napomenuvši da je kraljevski član bio gost u njezinoj kući, iako nije u potpunosti razjasnila je li incident s gljivama bio istinit.

'Ostao je ovdje nekoliko dana - vjerojatno dva ili tri. On je stvarno draga osoba', rekla je glumica koja je ispričala kako je princa nedavno vidjela na rođendanskoj zabavi i htjela ga je pozdraviti, ali se zadržala jer je razgovarao s drugima.

U knjizi je Harry otkrio da je 2016. godine s prijateljem otišao na kućnu zabavu koju je priredila holivudska glumica, a u frižideru su pronašli gljive koje imaju halucigena svojstva. Glumica se prisjetila situacije s gljivama, a o istinitosti tvrdnje nije se izjasnila: 'Ne kažem da je bilo gljiva! Definitivno ih nisam dijelila.'

Harry, koji je ranije nosio nadimak 'Party Princ', u svojim je memoarima opisao kako se nakon uzimanja droge WC školjka pretvorila u glavu koja je vrištala na njega.

U knjizi je Harry priznao i da je kao 17-godišnjak koristio kokain u želji da se osjeća drugačije. 'Nije bilo zabavno i nije me činilo osobito sretnim, kao što se drugima činilo. Ali osjećao sam se drugačije, a to je bio moj glavni cilj. Osjećati. Biti drugačiji', napisao je u memoarima.

  • +8
Courteney Cox Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia