MISTERIJ, INTRIGE I SUZE

Colonia snimila spot za singl 'Maskenbal'

16.11.2017 u 16:36

Bionic
Reading

Boris Đurđević i Ivana Lovrić jučer su u interijeru hotela Trakošćan snimili video spot za novi singl ‘Maskenbal’ kojim predstavljaju vrući hit za hladne dane

Na nekoliko lokacija unutar preuređenog hotela Trakošćan jučer je održano druženje ekipe grupe Colonia i snimanje video spota za novi singl ‘Maskenbal’. Pod redateljskom palicom Darka Drinovca s kojim grupa Colonia surađuje već deset godina, snimljena je slojevita priča o licima i naličjima ljudi u intimnim odnosima, posebno kada se nađu u svoja četiri zida, daleko od pogleda javnosti.

Ivana Lovrić unijela je upečatljivu energiju i scenski nastup u spot, a posebno se istakla u plesnim dionicama sa plesačicama Valentinom Šenjug i Petrom Vidaković u izvrsno osmišljenoj koreografiji koju potpisuje Neven Ivić.

Za styling u spotu zaslužan je Marko Grubnić, iza šminke stoji Dajana Pajkić, dok se za frizure pobrinuo Mario Vidaček.

Uz niz glumaca i statista, u spotu se pojavljuje i varaždinski maneken David Cesarec, a cjelokupno snimanje odvijalo se pod budnim okom menadžera grupe Colonia Ivice Sentea.

‘Ovo je prvi put da surađujem s Darkom Drinovcem i oduševljena sam. Čovjek je apsoultni mag iza kamere, iz mene je izvukao ono najbolje i osjećala sam se fantastično!’, Ivana nije krila svoje dobro raspoloženje.

Singl izlazi idući tjedan u izdanju izdavače kuće Croatia records te će se moći preslušavati, ali i kupiti, na online glazbenim platformama iTunes, Deezer, Spotify i Google Play.

‘Ovom pjesmom želio sam pokazati sebe, ono što najbolje znam, a to je dobar stari zvuk Colonije u novom, modernom ruhu. Ispričao sam priču s kojom se svatko može poistovjetiti, a uz moderno upakirano zvukovlje i saksofon kojeg je fenomenalno odsvirao Ivica Premelč. Htio sam unijeti dašak romantike i mistike u ove sive dane. Garantiram, željet ćete slušati Maskenbal još, još i još!’, izjavio je Boris Đurđević.

Colonia - Snimanje spota za singl 'Maskenbal' Izvor: Promo fotografije / Autor: Colonia