zavodljiva Ivana lovrić

Pjevačica Colonije: 'Nisam tip osobe koji provodi sate u teretani i pazi na svaki zalogaj'

06.10.2017 u 09:54

Bionic
Reading

U lipnju je u grupu Colonia stigla atraktivna 25-godišnjakinja iz Miljevaca kraj Drniša. Najpopularnija domaća dance grupa snimila je svoj prvi singl, a ubrzo su krenuli i s nastupima. Ivana Lovrić, osim vokalnim sposobnostima, osvaja svojom zavodljivošću

Mnoge domaće pjevačice koje igraju na kartu seksipila s dolaskom Ivane Lovrić dobile su opaku konkurenciju. 25-godišnjoj inženjerki elektrotehnike uz savladavanje Colonijinog repertoara i snimanja novih pjesama u studiju bilo je najvažnije da se na nastupima pokaže kao vrhunska pjevačica i zabavljačica, što je od osnutka grupe 1996. godine Colonijin zaštitni znak.

'Nastupi su krenuli i moram priznati da mi je to najdraži dio ovog posla. Naravno, prisutna je mala, pozitivna trema prije njih, ali kad stanem na pozornicu i krene koncert, sve nestane. Najljepši je osjećaj vidjeti ljude da se dobro zabavljaju. Kad se jednom povežeš s publikom na taj način, postaneš ovisan o osjećaju', kaže zgodna Miljevčanka.

Sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, Ivana privatno voli ležeran stil, a za nastup, kao i njezina prethodnica Indira Levak, ipak bira ekstravaganciju. Voli da su to kostimi koji pristaju njezinu temperamentu i pjesmama.

'Oko stylinga mi pomaže naš koreograf i plesač Neven Ivić. Zajedno planiramo outfit za nastupe, ovisno o koreografiji koju ćemo izvoditi', ističe Ivana. Otkrila je i tajnu svoje vitke linije.

'Što se tiče vježbanja, nisam tip osobe koji provodi sate u teretani i pazi na svaki zalogaj koji pojede. Nekoliko puta tjedno imam plesne probe i to je otprilike to što se tiče mog vježbanja', iskrena je pjevačica.

Kakva divna noć! Dobri ljudi, hvala vam od ❤! #aboutlastnight #koncert #colonia #ljubav #srcekokuca @coloniaofficial

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on

Kad si sritan i sunce za tobom žuri 🌞 #litoidemala #adisiti 😎

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on

Iako možda još uvijek ne zaslužuje peticu za cjelokupan stil, njezino dosadašnje modno poigravanje ono je čemu treba dati odličnu ocjenu te s nestrpljenjem očekujemo njezine iduće kombinacije.

  • +5
Ivana Lovrić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL