sklad i sreća

Idilična božićna čestitka iz Monaka na kojoj je pažnju ukrao princ Jacques

14.12.2023 u 11:38

Bionic
Reading

Na društvene je mreže procurila božićna fotografija monaške kraljevske obitelji, a skladna kompozicija pokazuje obiteljsko zajedništvo u blagdanskom razdoblju

Prije nekoliko dana objavljena je božićna čestitka iz Ujedinjenog Kraljevstva, a sad je na društvenim mrežama osvanula i ona iz Monaka. Iako fotografiju nisu objavili članovi kraljevske obitelji, na njoj je jasna ideja zajedništva koju su htjeli prenijeti ovogodišnjom čestitkom.

Fotografija četveročlane obitelji pokazuje princezu Charlene kako sa svojim mališanima sjedi na klupi, a princ Albert stoji iza njih držeći jednu ruku na ramenu supruge i drugu na ramenu kćeri. Dok se princeza Gabriella smiješi gledajući u kameru, princ Jacques nježno se naslonio na majku i pokazao dosad neviđenu prisnost.

Ovakva skladna fotografija monegaške kraljevske obitelji već dugo nije viđena, a pokazuje sklad unatoč dugogodišnjim glasinama o bračnim problemima Alberta i Charlene.

Četveročlana obitelj nalazi se ispred božićnog drvca ukrašenog bakrenim i zlatnim ukrasima, a princeza Charlene bojama se uskladila s ambijentom pa je odjenula elegantnu baršunastu haljinu zlatne boje uz jednostavan nakit. Također, 9-godišnja Gabriella je elegantna u bordo baršunu, a Albert i sin Jacques nose smoking i baršunastu leptir-mašnu.

  • +4
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA