Za njim luduju MNOGE

Janko Popović Volarić pokazao kako je proveo vikend, a obožavateljice mu poručile: 'Čudan si bez odijela, ali svejedno si lijep'

28.10.2019 u 13:28

Bionic
Reading

Kratki bijeg od glumačkih i obaveza vezanih uz show Nove TV 'Supertalent' napravio je izletom u Gorski Kotar. Da je istinski uživao u prirodnim ljepotama tog kraja Janko Popović Volarić je pokazao na društvenim mrežama, a na račun idiličnih fotografija zaradio je brojne komplimente

Daleko od gradske vreve, pod okriljem prirode, Janko Popović Volarić pronašao je idealno mjesto za punjenje baterija. I dok su brojni komentari bili upućeni na račun lijepih fotografija pejzaža ili psa s kojim je glumac pozirao na njima, ipak je najviše komplimenata bilo upućeno na njegov izgled.

Pratitelji su mu napisali da je zgodan uvijek i na svakom mjestu, a jedna od pratiteljica mu je rekla: 'Kako mi je čudno vidjeti te bez odijela, ali svejedno si lijep'.

'Zadnjih godina me najviše privlači priroda jer me sav ovaj sav šušur zna umoriti. Paše mi odmaknuti se u tišinu ili odem šutirati loptu u koš', izjavio je glumac ranije za tportal.