javila se nakon duljeg vremena

U neobičnom izdanju: Ana Jelušić Black se javila s egzotične destinacije

23.10.2023 u 22:00

Bionic
Reading

Naša proslavljena skijašica već nekoliko godina živi u Švicarskoj, već dugo nije dio profesionalnog sporta, no mnogi s veseljem prate njezine aktivnosti na društvenim mrežama

Ana Jelušić Black dugo nije prisutna u javnosti te ju tek rijetko se oglasi na Instagramu. U potpunosti je posvećena majčinstvu, a fanovima se uglavnom javlja prizorima iz svog idiličnog obiteljskog života.

Prisjetimo se, skijaška zvijezda se nakon sportske karijere odlučila za veliki životni i karijerni zaokret te se iz bacila u PR vode. Radi kao stručnjakinja za odnose s javnošću, no većinu vremena zapravo nije posvećena poslu već svojoj djeci. Nerijetko se oglasi i s kakvog putovanja, a sada je pokazala svoj do sad ne viđen outfit pozirajući na 'tajanstvenom' egzotičnom mjestu.

Pretpostavlja se da je pozirala svom suprugu, međunarodnom sportskom strategu Travisu Blacku za kojeg se udala 2016. godine na Trsatskoj gradini u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Tri godine nakon njihovu obitelj obogatila je i kćer Nina, a 2021. godine stigao je i sin Vito. Zbog Kanađanina se odselila iz Hrvatske.

  • +4
Ana Jelušić Black Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX