SURVIVOR

Čime je to Ava Karabatić osvojila Marka?

22.04.2012 u 22:50

Bionic
Reading

Marko Karadžić bio je gost ovotjedne specijalne emisije 'Survivora' budući da je izbačen iz plemenskog saveza, a najviše zamjerki ima prema baletanu Milanu zbog čijeg je tajnog imuniteta i ispao iz igre

Sedmi natjecatelj koji je napustio 'Survivor', Marko Karadžić, komentirao je da nije imao sreće jer je Milan našao imunitet pa je poništio glasove protv sebe, a naslućivao je da će pleme na savjetu odlučivati između njih dvojice.

'Ljudi se udalje čak i ako su bili bliski, kao na primjer Martina i ja, ali u trenutku glasovanja sam postupio tako da sam glasao za Milana. Postupio sam kako sam smatrao da je iskreno', objasnio je Marko zašto je oba svoja glasa dao Milanu te rekao da je to bilo lakše nego da bira nekoga iz svog starog plemena. I otoku odbačenih istaknuo je još jednom da je razlog tome jer se nije slagao s Milanom te su bili kao dva roga u vreći.

'Nismo ga mogli u početku podnijeti u Matambu jer je tako teatralan', rekao je Marko za Milana implicirajući da su i drugi članovi dijelili njegovo mišljenje o baletanu

Ava i Stanija u toplesu

Antoniji Blaće otkrio je da je s Martinom Vrbos u početku imao dobru komunikaciju, ali nisu se dalje detaljnije upoznali. Vlada ga nije iznenadio s brojalicom oko glasanja i bez obzira na to jako ga cijeni jer ima dobar stav te za njega ima svaku riječ pohvale. Glasovanje brojalicom Eci, peci, pec za Marka je sigurno bilo namješteno i upereno protiv njega, ali srećom pa su se krivo dogovorili i Žare je platio cijenu te završio na otoku odbačenih

Iako tvrdi ga nije puno toga smetalo, nije volio što su njegov posao političara unosili u igru. Kad je sve završilo, družio se mnogim natjecateljima pa ga je tako Mija Begović pozvala u svoju vikendicu nakon emisije.

'Mija i Jelena su prvo bile najbolje, a poslije se sve pokvarilo', nije se Marko želio previše miješati u taj odnos, ali za Jelenu misli da je jedna od najnedosljednijih natjecatelja. Sebe je pak sam iznendio koliko je tolerantan i miran bio jer nije potpuno takav u stvarnom životu. O Miji je jedino komentirao da je s njom napravio grešku kada je pitao ima li klanova te ga je ona uputila da treba glasati za Kristinu. On to nije želio učiniti i poslati ženu samu na otok odbačenih bez obzira što Jelena tvrdi da nije mario. Zaoštrene odnose i svađe između Žareta i Mije pripisuje ljudskoj prirodi, a njega su najviše nervirale izjave o tome je li netko spreman za 'Survivor' bez obzira na porijeklo i godine.

Ognjenova žestoka igru u vodi prema Avi razočarala je cijelo pleme, ali Marko je u studiju još jednom ostao suzdržan i rekao da ne može vjerovati da bi Ognjen namjerno udario djevojku, već nije vidio da je iza njega i sve se to dogodilo u žaru igre.

'Kad sam došao i vidio kao stoje stvari, znao sam da žene nisu ništa nisu mogle i da su htjele', nadovezao se Marko na stav muškaraca u Ognjenovom plemenu i dodao je da su muškarci sve držali pod kontrolom i govorili što svatko smije i ne smije raditi. Još jedan dio koji pokazuje takav režim je to što je Maja Lena dobrovoljno preskočila biti poglavica, jer je bila slabija te je tada još jednu priliku dobio Sebastijan

Od svih natjecatelja Neven je za njega jedan od najpoštenijih i najiskrenijih ljudi, a Avu smatra posebnom jer je iskrena i svakome daje do znanja što želi i zato je interesantna. Time ga je osvojila i zato je cvijet sam za sebe.