na dodjeli zlatnih globusa

Cillian Murphy na dodjelu stigao u društvu supruge i sina, ali ih je vješto skrivao

11.01.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Nagrađeni glumac Cillian Murphy večer 81. dodjele Zlatnih globusa pamtit će zauvijek. Za ulogu u filmu 'Oppenheimer' kući je odnio prestižnu nagradu, a lijepu je večer podijelio sa svojim najmilijima, iako nema običaj voditi ih na holivudska okupljanja

Glumac Cillian Murphy proslavio se u seriji 'Peaky Blinders' ulogom markantnog Tommyja Shelbyja, no čini se da je ipak najveću pozornost privukao ulogom fizičara Roberta Oppenheimera. Film slovi kao jedan od najboljih u protekloj godini, a na dodjeli Zlatnih globusa apsolutno je dominirao. Svečanu večer glumac je podijelio s kolegama sa seta, ali i s obitelji koja ga nema običaj pratiti na ovakvim događanjima.

'Imam nevjerojatnu ženu i ne bih ovo mogao učiniti bez nje i njezinog razumijevanja. Ali to je borba. Mislim da je borba za svakog oca kojeg posao odvodi, što općenito čini, i koji ga izjeda, što je moj posao čini', komentirao je Murphy svoju borbu između želje da bude predan glumac, ali i uključen otac u odgoju svoje dvojice sinova.

Iako su Cillian i njegova supruga Yvonne McGuinness odlučni u htijenju da djecu zaštite od medija, veliku večer za radišnog oca ipak je došao podržati i 16-godišnji Aran.

Na objavljenim fotografijama atmosfere svečane dodjele jasno se vidi kako Cillian i Yvonne sjede za svojim stolom, a uz njih se zabavlja i 16-godišnjak kojem je ovo najveća svečanost posvećena filmu koju je dosad posjetio. Obitelj je uhvaćena kako se smije Robertu Downeyju Jr. koji je zauzeo smiješnu pozu pred fotografima eventa.

Također, 16-godišnjak je uz majku i oca zabilježen i na jednom videu koji snima glumačku zvijezdu kako se probija kroz novinare.

Irski glumac oženio je Yvonne McGuinness2004. godine, a godinu dana kasnije rodio se sin Malachy, koji nije s ostatkom obitelji prisustvovao dodjeli, a 2007. rođen je Aran. Obitelj je isprva živjela u Londonu, a kasnije su se preselili u Dublin kako bi bili blizu obitelji.

  • +10
Poznate dame na Zlatnim globusima Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia