IMA DVOJNIKA

Chuck Norris tvrdi da nije sudjelovao na neredima na Capitolu: 'Uvijek ću biti za zakon i red'

13.01.2021 u 11:07

Bionic
Reading

Agent Chucka Norrisa (80), nekadašnje zvijezde serije 'Walker, teksaški rendžer' rekao je da glumac nije sudjelovao prošli tjedan u prosvjedima ni u upadu u zgradu američkog Kongresa u Washingtonu, nakon što je korisnik Twittera u ponedjeljak podijelio fotografiju na kojoj jedan Trumpov pristaša pozira s osobom nalik glumcu

Fotografija muškarca koji nalikuje Chucku Norrisu, a bio je među nasilnicima na Kapitolu, od ponedjeljka kruži društvenim mrežama, no glumčev agent Erik Kritzer je časopisu USA Today 12. siječnja poslao e-mail u kojemu negira da je na slici njegov klijent.

'Chuck se nalazi na svojem ranču u Teksasu, gdje je i bio čitavo vrijeme s članovima svoje obitelji', napisao je Kritzer, priznavši da osoba na fotografiji nalikuje Norrisu, no da je 'Chuck ipak puno zgodniji od njega'.

Na Twitteru se oglasio i sam Chuck Norris: 'Nedavno sam saznao da je netko tko izgleda kao Chuck Norris sudjelovao u neredima na Capitolu. To nisam bio ja i ja nisam bio tamo. U našem društvu nema mjestu nasilju bilo kakve vrste. Ja jesam i uvijek ću biti za zakon i red', napisao je 80-godišnji glumac.

Glumac je u srpnju 2016. javno podupro američkog predsjednika Donalda Trumpa.

'Doista vjerujem da će ljudi koji negativno gledaju na Trumpa biti ugodno iznenađeni kad postane vođa naše zemlje. Također vjerujem da će napraviti pozitivne promjene koje će koristiti najpotrebitijima', napisao je tada Norris na internetskoj stranici World Net Daily.

  • +5
Chuck Norris Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE