INSTANT PRIJATELJI

Chuck Norris oduševljen Orbánovim antiterorističkim jedinicama

30.11.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Iako je, kad su u pitanju poznanstva političara i akcijskih zvijezda, Steven Seagal uglavnom u vijestima, Chuck Norris nedavno je upoznao Viktora Orbána i otkrio da imaju mnogo toga što im je zajedničko

Mađarski premijer Viktor Orbán pronašao je savršenu osobu kojoj će se pohvaliti svojim antiterorističkim jedinicama – Chucka Norrisa!

Glumac i majstor borilačkih vještina Chuck Norris posjetio je Budimpeštu, a kad je upoznao Viktora Orbána, rekao mu je da ima osjećaj kao da su se već sreli koliko je čitao o njemu i umjesto običnog rukovanja pružio mu je medvjeđi zagrljaj. S Chuckom Norrisom stigla je i njegova žena Gena O'Kelley.

Mađarski premijer požalio se 78-godišnjem glumcu da ga liberali mrze i da je 90 posto komentara o njemu negativno.

'Ti si kao Trump', na to mu je odgovorio Chuck Norris.

'Zapravo sam ulični borac. Ne potječem iz elite', podijelio je s Norrisom Viktor Orbán, koji je uz stipendiju Georgea Sorosa pohađao Sveučilište Oxford, a danas je pobornik zakona koji pokušava zaustaviti nevladine organizacije u pomaganju migrantima.

Novi najbolji prijatelji dan su završili demonstracijom mađarskih antiterorističkih jedinica, za koje je glumac rekao da su najbolje koje je ikad vidio.

Chuck Norris posjetio je Mađarsku na poziv Baptističke crkve.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube