ALBA BAPTISTA

Chris Evans napokon progovorio o svom tajnom vjenčanju s lijepom Portugalkom

17.10.2023 u 15:24

Bionic
Reading

Miljenik žena, holivudski zavodnik Chris Evans više 'nije na tržištu', a to je potvrdio i sam pojavivši se na New York Comic Con, gdje se raspričao o vezi s Albom Baptistom, potvrdivši da su se vjenčali

Ono o čemu se do sada pričalo bez službene potvrde dvoje glavnih aktera, sada je potvrđeno. Chris Evans i Alba Baptista svoju su vezu ozakonili i to na čak dvije ceremonije vjenčanja.

'Oženio sam se i bilo je uistinu sjajno', priznao je Chris Evans pred prepunom sobom Marvelovih obožavatelja. Uz to je priznao i kako su on i Baptista izmijenili bračne zavjete dva puta - jednom u Americi, gdje i ižive, te u Portugalu, odakle je mlada glumica rodom.

Kako se već pisalo, Baptista i Evans vjenčali su se prvo u njegovom domu u Massachussettsu u rujnu ove godine, a među uzvanicima, koji su potpisali ugovor o tajnosti, kao i pristali da neće objavljivati nikakve detalje ni fotografije s vjenčanja, bili su i njihovi kolege s A liste - od Roberta Downeyja Jr. preko Scarlett Johansson pa sve do Chrisa Hemswortha.

Chris Evans i Alba Baptista Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Da su njih dvoje u vezi potvrdili su prošle godine i to fotografijama koje je Chris Evans objavio na društvenim mrežama, no o svom privatnom životu nerado pričaju, a još se rijeđe pojavljuju na javnim događanjima.

Chris Evans je u svom intervjuu za magazin People, kojeg je dao prošle godine, priznao kako se želi oženiti i imati djecu.