ALEX DIMITRIJEVIC

Charlize Theron uhvaćena u šetnji s novim dečkom

16.05.2023 u 08:57

  • +4

Charlize Theron i Alex Dimitrijevic

Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Iako se Charlize Theron vjerojatno nije nadala da će je paparazzi snimiti na ulicama Los Angelesa dok, držeći se za ruku, šeta s novim dečkom, to se na kraju ipak dogodilo. Svjetski mediji ubrzo su otkrili i njegov identitet

Posljednjih dana Charlize Theron ne krije sreću. Osim što radi na globalnoj promociji pretposljednjeg filma iz hit franšize ‘Brzi i žestoki’, 47-godišnja holivudska ljepotica sretna je i na privatnom planu.

Paparazzi su je snimili u romantičnoj šetnji Los Angelesom, točnije kvartom Los Feliz, gdje je otišla na večeru s atraktivnim muškarcem. Riječ je o manekenu Alexu Dimitrijevicu, kojeg je čvrsto držala za ruku i razgovarala s njim.

  • +2
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Vianney Le Caer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao što se može vidjeti na fotografijama koje je objavio Daily Mail, Charlize Theron bila je odjevena casual, u vestu boje kestena i široke kaki hlače u kombinaciji sa smeđim sandalama, a sve je zaokružila crnom Diorovom torbicom. Uz nju je hodao Dimitrijevic u žutoj košulji s printom tigra, a sve u kombinaciji s trapericama.

PROVOD U DISNEYLANDU

Charlize Theron kćeri priuštila dan o kakvom maštaju sva djeca

Pogledaj galeriju

Kako se može vidjeti na stranicama modne agencije Next Models, Alex Dimitrijevic njihov je model koji je do sada snimio kampanje za Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman i Combo Boxing, a 2017. snimao je i za GAP.

Prije Dimitrijevica, Theron je bila u vezama sa Seanom Pennom, Craigom Bierkom, Stephenom Jenkinson, Stuartom Townsendom i Gabrielom Aubryjem. Slavna glumica majka je dviju kćeri, 11-godišnje Jackson i sedmogodišnje August.